Fanovi su besni na agenciju jer BLACKPINK neće objaviti drugi album ove godine

Fanovi BLACKPINK-a ovog vikenda pokrenuli su trend na društvenim mrežama, pozivajući na bojkot YG Entertaiment agencije, zbog zapostavljanja ove grupe.

Naime, iako postoje već tri godine, devojke iz BLACKPINK-a su do sada objavile samo 13 pesama. U poređenju sa ostalim k-pop grupama, ova brojka je daleko ispod proseka, a fanovi za to krive YG.

Devojke su ove godine imale samo jedan comeback, a kako se čini, sledeći se neće desiti u skorije vreme. Da stvar bude još gora, projekti koji su mesecima ranije najavljeni još uvek nisu ostvareni, uključujući i solo pesme Lize, Rose i Jisoo koji su obećani još prošle godine.

Fanovi od agencije zahtevaju da grupa konačno dobije prvi ceo album, japanski album sa novim pesmama, ali i da konačno dozvoli članicama da same stvaraju svoju muziku. Ali pre svega traže da pauza između comebackova bude kraća i to zato što su članice grupe već otkrile da osećaju anksioznost zbog velikih pauza. Jennie je jednom prilikom izjavila:

Jedna godina čekanja je previše za fanove. Sve ovo vreme smo bile zabrinute. Stalno smo se pitale: ‘Šta ako naši fanovi izgube interesovanje i napuste nas u ovom periodu?’

… dok je Lisa izjavila:

Vreme bez comebacka je bilo dugo. Jako mi je žao i jako sam zahvalna fanovima jer nas toliko vole.

Zbog brojnih skandala u kojima je YG Entertainment umešan, BLACKPINK je definitivno postala njihova najpopularnija i najuspešnija grupa, pa se fanovi nadaju da će se njihov odnos i stav prema devojkama promeniti.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.