in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL

Fanovi kritikuju Shay Mitchell zbog fotografije na kojoj doji bebu

je krajem oktobra 2019. godine donela na svet kćerku Atlas, koja je brzo postala centar njenog sveta.

Na svom Instagramu sada gotovo da nema fotografije na kojoj nije ćerka, ali poslednjom je pokupila i mnogo kritika.

Na fotografiji Shay gleda u kameru i istovremeno doji Atlas, a sem toga što se vidi njena dojka, mnogima je zasmetalo i to što je – našminkana.

Jedna obožavateljka izrazila je nezadovoljstvo, napisavši da je „veliki fan Shay“, ali smatra da „ovom fotografijom samo privlači pažnju“. Kritikovala je glumicu zbog toga što gleda u kameru, a ne u Atlas i kako se „više povezala s kamerom nego detetom“. S ovim komentarom brzo su se složili i mnogi drugi pratioci glumice.

View this post on Instagram

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Shay nije ostala nema, pa je ovoj obožavateljki brzo odgovorila. „Propustila sam deo u knjigama o bebama gde piše da moram da održavam kontakt očima sa ćerkom dok se ona hrani, umesto da zabeležim fenomenalan trenutak koji delimo. Molim te me obavesti gde mogu da preuzmem tvoj priručnik za roditelje, odmah ću se baciti na njega,“ napisala je ironično.

Ostali fanovi stali su u odbranu Shay, napisavši da „ne postoji pravilo kako bi se trebala fotografirati s detetom“ i da ona „pokazuje svim majkama da je dojenje prirodno i da ga se ne treba sramiti’.

„Shay, ti si inspiracija, hvala ti što si ovo podelila s nama“, stoji u jednom od komentara.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara