in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Fanovi koji su gledali venčanje Jaka Paula i Tane Mongeau traže povraćaj novca

Oni koji su platili da gledaju venčanje YouTube zvezda Jaka Paula i Tane Mongeau, frustrirani su kvalitetom live strima koji su dobili, zbog čega traže povraćaj novca.

U slučaju da ste propustili, popularni par se venčao ovog vikenda u Las Vegasu na ekscentričnoj ceremoniji kojoj su prisutvovali porodica, prijatelji, fanovi, ali i potpuni stranci.

Ceo događaj ste mogli da gledate uživo iz udobnosti vašeg doma, uz doplatu od čak 50 dolara!

66.000 fanova je platilo kako bi gledali YouTube zvezde dok izgovaraju sudbonosno da na oltaru. Međutim, za te pare su dobili snimak koji je kasnio i koji je trajao svega 10 minuta.

Oni koji su gledali preko aplikacije Halogen žalili su se da je video drhtav, da je kasnio, da je slika često bila zamrznuta i da je audio bio očajan.

Zbog brojnih kritika, Apple i Google Play bili su primorani da vrate novac svim korisnicima koji su kupili aplikaciju Halogen kako bi mogli da gledaju venčanje.

Ovim povodom oglasili su se iz kompanije Halogen, svaljujući krivicu na Jaka:

Mnogi poznati kreatori koriste Halogen za emitovanje svojih live strimova. Ponekat tehnički problemi na licu mesta kod nezavisnih produkcija koje koriste kreatori mogu dovesti do toga da fanovi imaju problema tokom gledanja strimova.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara