in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! LOLLOL OMGOMG

Fanovi besni: Ariana Grande plaćena duplo više nego Beyonce za nastup na Coachelli

Uprkos tome što je nastup Beyonce na festivalu Coachella bio važan trenutak u istoriji pop kulture, ona je plaćena manje nego ovogodišnji izvođači.

Prema izveštaju sajta Variety, dvadesetpetogodišnja Ariana Grande, inače najmlađa izvođačicam na glavnoj bini festivala ikada – dobila je 8 miliona dolara za dva koncerta.  Kako Business Insider piše, Bey, inače prva žena tamne puti na glavnoj bini, bila je plaćena između tri i četiri miliona dolara.

Iako organizatori ne otkrivaju cifre, prema ovim informacijama, razlika između dve zvezde je velika, zbog čega su neki fanovi besni.

„Volim Ari ali niko ne može da priđe Beyonce. Bolesno je da ona bude plaćena više… ona je nastupala sa svojom sweetener turnejom, dok je Beyonce radila naporno na Homecoming nastupu kao niko ranije,“ napisao je jedan, dok se drugi složio.

„Niko joj ne može prići. Ni blizu. Volim Arianu Grande, ali njen nastup na Coachelli u poređenju sa nastupom Beyonce… ma nema poređenja.“

Prošlogodišnji nastupi Beyonce na ovom festivalu okarakterisani su kao istorijski, zbog koncepta, ideje kojom je odata počast univerzitetima za tamnopute ljude, poruke koja je poslata ali i tehničke savršenosti, jer se pazilo na svaki detalj.

Sa druge strane, iako su fanovi pohvalili Arianin nastup na ovogodišnjem izdanju festivala, on je obilovao tehničkim problemima: od lošeg osvetljenja, preko neispravnih mirkofona do problema sa bubicom zbog čega Nicki Minaj nije mogla da čuje sebe tokom nastupa.

Sa druge strane, sajt The Blast izveštava da su i Beyonce i Ariana dobile 4 miliona dolara po nastupu i da su njihovi ugovori sa festivalom bili – identični.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Jordyn Woods nakon skandala s Tristanom Thompsonom: ‘Uvek ću voleti Kylie’

Justin Bieber zatražio smenu voditeljke Fox vesti