in ,

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Evo zašto Zendaya i Tom Holland više neće biti deo Marvelovog univerzuma

Spiderman filmovi otići će u prošlost – bar sa trenutnom gliumačkom postavkom.

Između kompanija Sony i Disney je došlo do problema u pregovorima oko budućeg finansiranja Spiderman filmova. Dogovor verovatno neće biti postignut, što znači da Spiderman više neće biti deo velikog Marvelovog univerzuma.

U prevodu:  i  više neće biti naš omiljeni par sa velikog ekrana. Ono što je sigurno jeste da će oni definitivno snimiti još jedan film, za koji je ugovor već potpisan. Ali, šta posle toga?

Njih dvoje svakako nisu bili nemi: sa društvenih mreža otpratili su Sony, ali se dalje nisu oglašavali na ovu temu.

Spor proizilazi iz Disneyevog zahteva da se budući filmovi o Spidermanu finansiraju na bazi 50/50, dok iz Sonyja predlažu da se aranžman zadrži pod trenutnim uslovima koji predviđaju da Marvel studio prima 5% bruto zarade i svih prihoda trgovačkog prometa.

Disney uopšte nije bio zainteresovan da nastavi pregovore pod trenutnim uslovima. Bilo je diskusija da se, ukoliko bi se prihvatio Disneyev predlog, njihova saradnja proširi i na druge filmove i Spidermenovog univerzuma.

Izvor tvrdi da dogovor još može da bude postignut, ali da trenutno nema pregovora. Izvori kažu da iz Sonyja tvrde da će im biti sasvim dobro bez Marvel studija.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara