in

SlatkoSlatko LOVE!LOVE! OMGOMG WTFWTF LOLLOL WINWIN CryCry

Evo šta Hailey Bieber zaista misli o Seleni Gomez

Sasvim je logično da bivša devojka i sadašnja supruga jednog čoveka ne budu najbolje drugarice, ili čak da se slašu, ali kada su poznate ličnosti u pitanju, javnost često preuveličava stvari do iznemoglosti.

Justin Bieber Selena Gomez dugo su bili zajedno, mirili se i raskidali uz brdo glasine, da bi se on prošle godine oženio Hailey Bieber. Nju sada optužuju da ne voli Selenu, ali da li je to zaista istina?

Uprkos glasinama, izvor je za Us Weekly krajem novembra rekla da Hailey ne smatra da ima sukoba između nje i Selena i da ju je Justin uverio da je njihova veza veoma jaka.

https://www.instagram.com/p/B6TrWr9lpLt/?utm_source=ig_embed

Iako su Selenina prva dva singla sa novog albuma bila o Justinu Bieberu, pevačevoj sadašnjoj ženi numere nimalo nisu smetale.

„Hailey nije bila besna kada je Selena objavila Lose You To Love Me. Misli da je ona veoma talentovana,“ kaže izvor i dodaje da je Hailey čak lajkovala neke od Seleninih fotografija. „Na taj način je uverava da između njih nema zle krvi. To je njen način da Seleni pruži podršku,“ dodao je izvor.