Evo kako je Scooter Braun pokušao da uceni Taylor Swift

Scooter Braun je bio spreman da proda mastere Taylor Swift pevačici – pod uslovom da u javnosti nikada ne govori loše o njemu.

Ovo je na twitteru otkrila Swift, nakon što se u javnosti pojavila informacija da su njeni master snimci prodati izvesnom investicionom fondu za 300 miliona dolara.

Ona je navela da je u prethodnih godinu dana pokušala da postane vlasnica sopstvenih mastera i da je njen tim ušao u pregovore sa Scooterom Braunom.

„Scooterom tim je želeo da potpišem ugovor o poverljivosti, u kome piše da Scootera ne smem da pominjem u javnosti, sem u pozitivnom kontekstu, i to sve pre nego što smo mogli da dobijemo uvid u finansijsko stanje BMLG-a,“ počela je ona.

„Tražili su da potpišem ugovor kojim bi me ućutkali za sva vremena, kako bih dobila priliku da se borim sa sopstvena dela. Moj pravni tim je rekao da to nije normalno i da nikada nisu videli takav ugovor o poverljivosti,“ nastavila je ona.

Nikada nam nisu rekli cenu. Bilo je jasno da ti master snimci nisu bili na prodaju za mene,“ zaključila je ona.

Ona je potom otkrila da su joj se pre nekoliko nedelja obratili iz investicionog fonda Shamrock Holdings, koji su sada vlasnici njenih mastera, navodeći da nisu mogli da joj se jave ranije, zbog toga što im je Braun zabranio. Iako je želela da sarađuje sa njima, oni su joj otkrili da će deo prihoda od njenih pesama i dalje ići u ruke Brauna.

Ono što je u tmurnoj priči zrak svetlosti jeste činjenica da je Taylor ponovo počela da snima stare pesme.

„To je ne samo uzbudljiv proces, već me i kreativno ispunjava. Mnogo iznenađenja vam spreman,“ napisala je i zahvalila se fanovima na podršci.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.