Evo kako da preko storyja na Instagramu saznaš da li je neko zainteresovan

Naredna fora će ti poći za rukom samo jednom, tako da dobro pazi koga ćeš da prevariš – jer, kad jednom svi nasednu na foru, drugi put više niko neće. Ali, ako dobro odigraš, saznaćeš da li je osoba koju dugo pratiš na Instagramu zaista zainteresovana za tebe…

Naravno, bilo bi najbolje da se osobi koja ti se dopada javiš i otvoreno kažeš šta želiš, ali znamo da se to neće dogoditi, pa ti nudimo drugu opciju.

Bilo da se radi o bivšem dečku s kojim se i dalje pratiš na Instagramu, nekome s kim se povremeno čuješ ili koga znaš iz viđenja, a stalno ti sve lajkuje, ali nikako da se javi, ovako ćeš saznati koliko ga/je zanimaš.

Prvi korak: nađi dobru fotku za story: buket cveća, sto postavljen za dve osobe, kafe u omiljenom kafiću… bilo šta što izgleda kao da si na dejtu. Dodaj neki zagonenti ispis, možda neki gif i ono najvažnije – anketu.

Ne, nećeš ispisati nikakvo pitanje, već ćeš je iskoristiti da u desni kvadratić za odgovor napišeš natpis koji je izgledati kao da nekog taguješ (@nekoime), a levo polje ostavi prazno.

Anketu stavi gde ti odgovara i onda odaberi omiljeni emodži i prevuci ga preko levog polja, tako da se ono ne vidi – izgledaće kao da nekoga taguješ, a ne da je u pitanju anketa. Kada objaviš story, svaka radoznala glavica će želeti da zna sa kime si to – kliknuće na ime, a pošto je anketa, tebi će se pokazati da je osoba kliknuta i tako ćeš saznati da li je zainteresovana ili se još jedan story koji preskoči.

@teenstar.rs

Evo kako da saznaš da li nekog interesuje tvoj privatni život! #tips #fyp #foryou #foryoupage

♬ Kiss Me More (feat. SZA) – Doja Cat

Javi nam ako isprobaš ovaj trik!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.