in

CryCry

Evo gde se skrivala Taylor Swift tokom dodele Grammyja

Taylor Swift nije bila na dodeli Grammy nagrada kao većina najvećih svetskih muzičara, ali se zato pojavila na dodeli BAFTA filmskih nagrada u Londonu sa dečkom Joeom Alwynom. 

Engleski glumac se isprva sam pojavio na crvenom tepihu ceremonije, a Taylor je sa njim viđena nakon ceremonije, na after proslavi, obučena u ogromnu nebo plavu haljinu bez rukava. Film Miljenica u kome glumi Joe, osvojio je 7 nagrada uključujući i nagradu za najbolji film. 

Taylor je uzbuđenje zbog nagrada podelila sa svojim pratiocima na instagramu i zahvalila se dizajnerskoj kući na predivnoj haljini koju je nosila.

Swift i Alwyn se zabavljaju već neko vreme, tačnije godinu i po dana, a iako su do sada zajedno prisustvovali raznim događajima, tek treba da zajednički zakorače na crveni tepih. Poslednji put u javnosti pre BAFTA nagrada viđeni su prošle nedelje u jednom pubu u Londonu.

Taylor se na dodelu Grammy nagrada nije pojavila zbog snimanja svog predstojećeg filma, a svoju nominaciju za najbolji Pop Vocal album izgubila je od Ariane Grande koja se takođe nije pojavila na dodeli.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Nova ženska grupa ITZY objavila prvi spot

Ariana Grande zbog Mac Millera napala Grammy, mnogi mislili da napada Cardi B