in

Dvojica reditelja već 21 godinu prate Kanye Westa: Uskoro nam stiže dokumentarac o ovom umetniku

Netflix je navodno toliko želeo dokumentarac, da su za njega platili 30 miliona dolara

Dokumentarna serija koja će pratiti život repera i multimedijalnog umetnika Kanyea Westa uskoro će se pojaviti na striming servisima.

Kako pišu američki mediji, rediteljski dvojac Coodie & Chike, koji čine Clarence „Coodie“ Simmons i Chike Ozah, prati reperov život već 21 godinu, tačnije, otkako su režirali njegove spotove Through the Wire Jesus Walks.

Jedan od tih izvora kaže da je Netflix kupio mini-seriju za više od 30 miliona dolara. Očekuje se da će na ovom servisu biti dostupna tokom ove godine.

Drugi izvor tvrdi da Simmons zapravo snima Westov život još od ranih devedesetih godina prošlog veka, te da ima mnogo do sada neviđenog materijala, koji će umetnika predstaviti u sasvim drugačijem svetlu.

Koristeći nikad pre viđene snimke i kućne video zapise, serija će se baviti smrću Westove majke Donde i uticajem koji je imala na repera; njegova lična evolucija poslednjih godina takođe je u centru serije, kao i njegov uspešan prelazak u modni dizajn, ali i neuspešno kandidovanje za predsednika 2020. godine.

Međutim, nejasno je da li će serija takođe zabeležiti Westov razvod od Kim Kardashian.

Iako West nije kreativno uključen u produkciju, drugi izvor kaže da je u suštini pružio podršku time što je dozvolio da ga Coodie & Chike snimaju 21 godinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *