in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko OMGOMG CryCry

Dove Cameron se u suzama i divnim rečima oprostila od Camerona Boyca

Javna scena i dalje tuguje zbog iznenadne smrti mladog glumca Camerona Boyca, koji je po sadašnjim informacijama u snu preminuo zbog epileptičnog  napada. Njegove kolege i velike zvezde se danima opraštaju od njega emotivnim porukama, koje pokazuju koliko je Cameron dotakao tuđe živote. A sada se oglasila i njegova Disney koleginica Dove Cameron.

Dove je u utorak uveče podelila emotivan video od šest delova na Instagramu, gde je objasnila zbog čega je čekala da progovori o odlasku svog prijatelja:

Bilo mi je čudno da o Cameronu razgovaram putem društvenih mreža, jer mislim da je to nešto emotivno, privatno i intimno, a društvene mreže su čista suprotnost. Jednostavno nisam mogla da spojim jedno sa drugim, pa nisam znala šta da radim.

Ona potom dodaje:

Poslednja 72 sata prolaze kao dve sedmice. Provela sam ih pokušavajući da svoje misli i osećanja pretočim u reči koje bi opisale kako se osećam.

Dove je zatim pročitala emotivno pismo koje je napisala, prvo izražavajući saučešće Cameronovoj porodici:

Vi ste sve o čemu mogu da razmišjam. Srce me boli zbog vas. Ništa mi nije ostalo, pa ne mogu ni da zamislim kako se vi osećate. Žao mi je.

Ona je takođe govorila o tome kako je Cameron bio divna osoba:

Cameron je bio jedna od mojih omiljenih osoba na svetu. Iako znam da to nije jedinstveno, on je bio magija – zemaljski anđeo. Proteklih šest godina, od kada sam imala samo 14 godina, Cameron me je više puta povukao sa litice, govorio mi je o poremećajima u ishrani i pomogao da izađem iz mračne veze.

Slomljena glumica završava svoju poruku sa:

Doviđenja dragi moj prijatelju i brate. Ostavljaš iza sebe brazdu, dubok ponor koji nikada neće biti ispunjen, ali takođe ostavljaš i milione i milione doboko pogođenih i ispunjenih ljudi pune nade i ljubavi, koji su takvi kakvi jesu zbog onoga ko si ti i kako si proveo svojih 20 godina života. Kakav si samo dar bio. Preokrenuo si svet. Zbogom anđelu. Provešću ostatak života misleći na tebe i voleti te. Bolja sam jer sam znala tebe.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara