Dnevnik zabavljanja: Dešifrujemo nedoumice lošeg dejta

Uporno pokušavaš da vratiš film i da objasniš sinoćnji dejt, ali jednostavno nemaš pravu reč za taj događaj? Ne brini, tu smo da otklonimo svaku dilemu i da zajedno napravimo listu svih nedoumica koje i predstavljaju bilo kakvu prepreku u preispitavanju poslednjeg izlaska sa simpatijom.

Kad se ljubav desi, pa i sve ostalo što je sastavni deo ove neobične i veoma prijatne (hmmm ponekad i neprijatne) pojave, neke stvari ne mogu biti objašnjene adekvatnim rečima.

Insta(nt)-ljubav

Pošto smo svedoci ekspanzije društvenih mreža i virtuelnog sveta, zašto bi bilo čudno da simpatiju upoznaš baš putem Interneta. Smuvao/la si se sa nekim koga si upoznao/la  nakon razmene poruka u direct-u na Instagramu? Lajkovanje fotki, poneki komentar i odmah se bacaš na poruke….ćiribu-ćiriba i rodila se ljubav. Tvoje prvo Insta-iskustvo, što da ne? Samo budi oprezan/a, jer znaš da društvene mreže koliko su zabavne za sobom nose i mnoge rizike u vidu obmana i ″prodavanja magle″.

Nikolica&prikolica

Kad shvatiš da osoba sa kojom upravo ulaziš u neku priču ima višak ″prtljaga″ u vidu dosadne bivše/bivšeg koji i dalje ne da tvojoj simpatiji da ″diše″. Koliko je to ok, na tebi je da odlučiš. Sve dok tvoja simpatija na pravi način drži situaciju pod kontrolom, normalno ćete funkcionisati.

Kuckanje

Viber, WhatsApp, Messenger- ove aplikacije su ti na vrhu piramide. Voliš da se kuckaš sa svima, pogotovo sa aktuelnom sipmatijom. Jednostavno uživaš u ovakvom vidu gubljenja vremena i ne pada ti na pamet da organizuješ izlazak sa osobom sa kojom svakodnevno razmenjuješ poruke, jer zašto bi, kad ti je ovakva ″veza″ skroz cool.

Kuleri

Počeli ste da se dopisujete i sve je ok, samo što mu treba vremena da odgovori na poruku. Kad odgovori to je uglavnom jedna reč, maksimum dve. Taman započinjete neku temu, a on se samo izgubi i nestane, pa ga nema i po 3-4 dana. Na kraju umesto bespotrebnih očekivanja i želje da dođe do nečeg ozbiljnijeg, odlažiš telefon i bacaš se na gledanje najomiljeniju seriju.

Solo igrač

Leptirići u stomaku, Kupidonova strela, šarenilo, sreća, radost…. Ok sve je to slatko, ali kako objasniti okolini da podržavaš sve, ali ti trenutno više odgovara da budeš singl. Misaona imenica je objasniti okolini da si trenutno u tom stadijumu, kad ti najviše prija samoća i nisi trenutno za vezu. Teško ti je da s ubeđuješ ljude oko sebe da se osećaš odlično i da ništa ne želiš da promeniš.

Dosadnjaković

Kad ti je toliko dosadno da odlučiš da se smuvaš sa tipom čisto da kažeš drugaricama da si u vezi i da si imala dečka mesec dana. ″…Da bilo nam je očajno, juče smo raskinuli posle mesec dana, ali baš me briga…čekaj da ti pokažem na Instagramu novu simpatiju…..″. I tako sve u krug.

Sanjar

Tek si se poljubila sa novim dečkom, ali tu nema prepreke. Već si osmislila venčanicu u kojoj ćeš se udati, čak znaš i model. Razmišljaš o trenutku kad ćeš upoznati njegove roditelje, a još uvek ne znaš ni da li ima brata ili sestru. Praviš planove deset godina unapred, jer unapred znaš da je to to i da ćete biti do kraja života zajedno iako ste samo tinejdžeri.

Ekspert za nadimke

Sigurno imaš drugaricu koja ima nadimak za svakog , pa tako i za simpatiju- Lepotan, Ronaldo, Slatkiš, Neodoljivi, samo su neki od nadimaka koji je dala svom budućem dečku i tako ga svakodnevno oslovljava pred društvom.

Platonska ljubav

Tvoj tip je najbolji, najlepši, ali još uvek nisi nijednu reč progovorila sa njim. U školi se ponkad gledate, omakne vam se poneki osmeh, ali na tome se priča završava. Oboje ste otključani na Instagramu pa mu svakodnevno gledaš slike i pratiš mu svaki korak, ali ti ne pada na pamet da ga prva zapratiš. Na Facebooku nije aktivan, ali već si angažovala najbolju drugaricu da ga doda kako bi imala što više informacija o njemu, iako ti nije u planu da započneš komunikaciju snjim, jer se zadovoljavaš razmenom pgleda u školi.

Gospodin Seen

Da li postoji išta gore od proklete opcije seen? Iskucaš mu poruku, on je pregleda i kao da ništa nije bilo….typing……typing…….ali odgovora nema. Predložila si mu da se vidite večeras, on je to pregledao ali nikako da odgovori, a tebe ubi neizvesnost i čekanje.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.