in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Devojke oprez: Ove osobine muškarci ne podnose

Postoje određene ženske osobine koje čak i najupornije udvarače mogu naterati da pobegnu glavom bez obzira. Predstavljamo vam pet ženskih osobina koje se nalaze na “crnoj listi” kod muškaraca:

Bahatost

Bezobrazne, nepristupačne devojke osvajaju muškarca samo u filmovima. U realnosti, kod muškaraca se najbolje “kotiraju” one devojke koje glume ledene kraljice i ne tretiraju muškarca koji im se obraća kao običnog podanika.

Tračarenje

Znamo da je ponekad gušt, ali većina muškaraca ne podnosi devojke koje se bave pričanjem ružnih stvari o drugim ljudima.

Negativan stav

Svako može imati loš dan, ali ako si baš često neraspoložena, namrštena i deluješ kao da ti celi svet ide na živce, većina muškaraca ćete rado – ostaviti na miru!

Prevelika potreba za vezom muškom pažnjom

Devojke koje u svakom muškarcu koji prođe pored njih vide potencijalnog muža jednostavno zrače energijom od koje muškarci beže glavom bez obzira.

Manjak samopouzdanja

Ako sebe smatraš nezanimljivom, dosadnom i veruješ da niko ne može da uživa u tvom društvu – tako će i biti. Žene koje “pucaju” od samopouzdanja privlače muškarce kao magnet, dok nesigurnost šalje signal da je bolje da se drže po strani.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Selena Gomez okrutno o društvenim mrežama: To nas uništava

RM zaboravio tekst pesme tokom famoznog koncerta u Njujorku (VIDEO)