in

WTFWTF LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Devojke oprez: Ove osobine muškarci ne podnose

Postoje određene ženske osobine koje čak i najupornije udvarače mogu naterati da pobegnu glavom bez obzira. Predstavljamo vam pet ženskih osobina koje se nalaze na “crnoj listi” kod muškaraca:

Bahatost

Bezobrazne, nepristupačne devojke osvajaju muškarca samo u filmovima. U realnosti, kod muškaraca se najbolje “kotiraju” one devojke koje glume ledene kraljice i ne tretiraju muškarca koji im se obraća kao običnog podanika.

Tračarenje

Znamo da je ponekad gušt, ali većina muškaraca ne podnosi devojke koje se bave pričanjem ružnih stvari o drugim ljudima.

Negativan stav

Svako može imati loš dan, ali ako si baš često neraspoložena, namrštena i deluješ kao da ti celi svet ide na živce, većina muškaraca ćete rado – ostaviti na miru!

Prevelika potreba za vezom muškom pažnjom

Devojke koje u svakom muškarcu koji prođe pored njih vide potencijalnog muža jednostavno zrače energijom od koje muškarci beže glavom bez obzira.

Manjak samopouzdanja

Ako sebe smatraš nezanimljivom, dosadnom i veruješ da niko ne može da uživa u tvom društvu – tako će i biti. Žene koje “pucaju” od samopouzdanja privlače muškarce kao magnet, dok nesigurnost šalje signal da je bolje da se drže po strani.

Pretplati se na naš YouTube kanal
Zaprati nas na Instagramu za još vesti