in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

Demi Lovato u vezi sa rijaliti zvezdom Mikom Johnsonom

Demi Lovato počela je da se viđa sa Mikom Johnsonom koji je američkog javnosti postao poznat po učešću u 15. sezoni rijaliti emisije Bachelorette.

Nakon što su se u javnosti pojavile fotografije na kojima su njih dvoje zajedno, američki mediji pišu da se par „upoznaje i dobro zabavlja.“

„Već neko vreme se viđaju nasamo i uživaju,“ kaže izvor blizak pevačici i objašnjava da je Lovato Johnsona primetila dok se takmičio u emisiji koja za cilj ima osvajanje neudate devojke. Ona je na svom instagramu često komentarisala njegove postupke iz emisije i poručila mu da ga „čak i njena mama voli.“

Stvar između njih zahuktala se početkom ovog meseca na Instagramu, nakon što joj je komentarisao fotografiju u bikiniju.

„Gledaj u mene tako ponovo… voli sebe!“ napisao joj je on, dok mu je Lovato poslala poljubac i emodži koji se plezi, na opšte oduševljenje pratilaca.

Gostujući u jednoj TV emisiji prošlog meseca, Johnson je otkrio da se tada još uvek nisu upoznali. „Bilo bi lepo da komuniciramo. Mislim da je seksi, ima lepu zadnjicu i divan glas. Ipak, nijedno od nas nije još uvek napravilo prvi korak,“ otkrio je.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara