Demi Lovato se prvi put obratila fanovima nakon predoziranja

Demi Lovato je protekle dve nedelje provela u bolnici gde je lečena zbog predoziranja narkoticima. Kako prenose strani mediji, pevačica je konačno puštena iz bolnice, odakle će nastaviti lečenje u rehabilitacionom centru za zavisnike. A pre nego što ode u centar, Demi se prvi put obratila svojim fanovima.

Pevačica je na svojim društvenim mrežama objavila dirljivu poruku, kojim je fanovima poručila da se neće predati zavisnosti i da će nastaviti da se bori dok ponovo ne otrezni.

„Uvek sam bila otvorena kada je moje putovanje sa zavisnošću upitanju. Ono šta sam naučila jeste da ovo nije bolest koja jednostavno nestaje ili bledi vremenom. To je nešto što još uvek nisam prevazišla“, napisala je Demi u poruci, nakon čega se zahvalila Bogu, porodici, svom timu, osoblju u bolnici, ali i svim fanovima na divnim porukama punim podrške. Nakon toga je dodala i:

„Sada mi treba vreme da se fokusiram na odvikavanje i put ka oporavku. Ljubav koju ste mi svi pokazali nikad neće biti zaboravljena i jedva čekam dan kada ću reći da sam prešla na drugu stranu. Nastaviću da se borim“, piše za kraj.

Pevačica je dobila veliku podršku svih fanova i kolega.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.