Demi Lovato porodica primorava da napusti javni život i pevanje

Demi Lovato će uskoro izaći iz bolnice, gde je lečena zbog raznih komblikacija koje je imala nakon predoziranja. Strani mediji pišu da je njeno stanje bilo ozbiljno i da su je minuti delili od smrti. A pred njom je sada i veliki izbor.

Naime, Demi je i sigurna da nema potrebe da ode na rehabilitaciju, jer smatra da sve drži pod kontrolom. Ipak, njeni najmiliji se jako plaše za njeno stanje, zbog čega je primoravaju da ode na rehabilitaciju ili da ih zauvek otpiše iz svog života. Njena porodica i prijatelji smatraju da je to jedini način da je nagovore da uradi ono što je najbolje za nju.

Može da umre ako ne ode. Mi to ne možemo da gledamo i da ne uradimo ništa.

Osim što je primoravaju da ode na rehabilitaciju, njeni najmiliji nisu sigurni da je život koji vodi, tj. njena karijera sigurno mesto za nju s obzirom na sve mentalne bolesti od kojih pati. Zato su brojni prijatelji potvrdili da je najbolje za nju da zauvek napusti javni žitov.

Mora da se udalji od celog tog sistema u kojem se nalazi još od kada je imala 13 godina. Demi nikada nije imala slobodan dan.

Izvori dodaju i da njena majka Dianna misli isto!

Deianna voli svoju ćeru i želi da joj bude bolje. Želi da preživi i zato mora da napusti taj biznis. Sada pričamo o njenom životu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.