Da li Kylie Jenner planira da ostavi Travisa Scotta nakon tragedije na Astroworld festivalu?

Svima nam je dobro poznato šta se desilo na skorašnjem koncertu svetski popularnog repera, gde je poginulo devet ljudi zbog neadekvatnih uslova za održavanje nastupa.

Da li je zbog toga porodica Kardashian-Jenner odlučila da ga odbaci i koji su projekti, koje je Travis imao sa velikim brendovima, otkazani zbog ove situacije – otkrivamo ti u nastavku.

Hajde prvo da krenemo od nekih velikih saradnji koje je reper imao sa popularnim firmama i poznatima, a koje su sada prekinute.

McDonald’s

Na prvom mestu imamo njegovu saradnju sa McDonald’s-om za „Travis Scott meal“ koji je zbog velike potražnje, doveo do nestanka sastojaka za burgere. Izvori kažu da je Travis u 2020. od toga uzeo 20 miliona dolara. Iako neki kažu da je ta saradnja okončana krajem 2020., fanovi smatraju da McDonald’s, nakon incidenta, ne bi opet saradjivao sa Travisom.

Huston Rockpets

NBA tim, Huston Rockets, je odlučio da odloži planirano „Travis Scott veče“, na kom je trebalo da se pokloni na hiljade limited edition majici, koje su pravljene spajanjem Travisovog brenda, Cactus Jacka i Huston Rockets logoa.

Fortnite

Svetski poznata igrica, Fortnite, uklonila je reperov animirani lik iz igrice, njegov ples, kao i pesmu „Out West“.

Nike x Cactus Jack

Brend Nike, odložio je izlazak novih patika koje su rađene sa Travisovim brendom, uz reči: „Iz poštovanja prema svakom na koga je uticao tragičan događaj na Astroworld festivalu, odlažemo izlazak „Air Max 1 x Cactus Jack“.

A sada, da vidimo kako Kardashian-Jenner porodica reaguje na novonastalu situaciju. Fanovima je dobro poznato da kontraverzna porodica, snima svoju emisiju za striming servis Hulu, u kojoj je svoj deo trebalo da ima i Travis.

Kako izvori kažu, to se neće desiti, jer je porodica uklonila njegov deo iz emisije. U emisiji se prikazuje Khloena veridba, Kim i njeno flertovanje sa Peteom Davidsonom, a čak i Kylieno obaveštenje o ponovnoj trudnoći. Međutim, nakon tragičnog koncerta na kom su se nalazile i Kylie i Kendall u backstage-u, snimci Travisa su izbačeni.

Istraga celog događaja još u toku, a to je nešto o čemu niko od njih ne bi želeo da govori u emisiji.

Neki fanovi su ljuti zbog njihove odluke, kako kažu: „Kardashian-Jenner-ovi treba da podrže Travisa, a ne da ga odbacuju i da se sklanjaju od njega, kako bi izbegli skandal, kao što uvek i rade.“

Zašto ga uopšte izbacuju iz emisije, kada je Kylie sama rekla da je on bio svestan šta se desilo tek na kraju koncerta?“, dodao je drugi fan.

Jedna od najtragičnijih vesti nakon koncerta je bila to da je mali dečak od 9 godina, preminuo od povreda dobijenih na koncertu. Dečak je nakon što su ga ljudi gazili, gurali i udarali, imao potres mozga, oštećenu jetru i bubrege.

Kada su vesti o tragediji dospele u javnost, mediji su objavili da se Kylie oseća veoma loše i radi sve kako bi podržala Travisa.

Na Instagramu je objavila post, kojim ga je javno podržala i takođe je istakla da oni nisu znali šta se događa, sve do kraja koncerta. Međutim, ono što je otkriveno, je da je Kylie napustila njihov “Houston Mansion” gde su boravili tokom Astroworld festivala, a iznenađujuće je da je ona otišla u toku noći svojim privatnim avionom, kako bi ostala neprimećena, ostavivši svog izabranika.

Nakon toga se našla sa svojom menadžerkom i majkom – Kris Jenner. Takođe, mlađa Jenner sestra ređe kači objave na Instagram, što još više izbezumljuje fanove.

Neki su razumeli da je Kylie želela da bude na distanci i da se odvoji, ali to dovodi u pitanje njen i Travisov odnos.

Šta ti misliš, da li je ovo krah dugogodišnje veze ili samo kratkotrajna situacija kako bi se “spustila prašina”? Piši nam u komentarima.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.