in

WTFWTF OMGOMG CryCry

Da li je Travis Scott prevario Kylie Jenner?

Iako se činilo da su i najskladniji par u velikoj Kardashian-Jenner porodici, prošle nedelje odjeknula je vest da su njih dvoje raskinuli.

Kako to obično biva, odmah su krenule glasine da je par prekinuo zbog prevare. Kylie je dan kasnije viđena sa bivšim dečkom, reperom Tygom, dok su Scotta optužili za prevaru sa 27-godišnjom manekenkom Rojean Kar. Njih dvoje navadno su već godinama u tajnoj vezi, što se može zaključiti i na osnovu nekih njenih objava na Instagramu.

Navodna ljubavnica

Rojean se na instagramu oglasili nakon što je Daily Mail objavio da je od Travisa godinama dobijala skupocene poklone, kojima je provocirala Travisa.

„Ove glasine su lažne! To su lažne insinuacije kreirane na internetu. Molim vas prestanite da širite laži i ostavite nas na miru jer sve to utiče na stvarne ljude i njihove živote. Hvala vam,“ napisala je ona na internetu, a potom zaključala sve profile.

Sa druge strane, Kylie se nije oglašavala na temu prevare, ali Travis jeste. Naravno, sve je demantovao.

„Utiče na tebe kad pročitaš laži koje o tebi govore. Još jednom, priče o tome da varam su prosto neistinite. Fokusiran sam na život, muziku i porodicu u ovom trenutku i samo je to istinito,“ napisao je na Instagramu.

Bilo kako bilo, čini se da ćemo nastavak ove drame tek pratiti narednih dana.

loading...

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0