Da li je Instagram prevara vredna pomena?

Priznaj da se osećaš prevareno kada tvoj dragi lajkuje selfi nekoj lepuškastoj devojci – u tom trenutku taj čin dobija razmere horor filma.

Potpuno je normalna stvar da u 2017. godini ljudi koji imaju Instagram nalog svakodnevno imaju priliku na ovoj društvenoj mreži da gledaju brojne mega cice i sexy frajere. Potpuno je normalno da tvoj dečko prati na primer Gigi Hadid i ostale zgodne devojke koje haraju instagramom i zašto bi bilo čudno ako nekad i baci neki lajk, nije ni prvi ni poslednji, pošto ovakve slike broje nekoliko stotina hiljada pa čak i miliona lajkova. To ne mora automatski da znači da tvoj dečko 24/7 prati instagram lepotice i da mu je to jedini predmet interesovanja. Jedina razlika od starijih verzija instagrama i današnje je što se pre nije videlo ko koliko kome lajkuje, a sad je to mnogo uočljivije, pa onda i tvoj dečko vrlo lako može jako bryo da te uhvati kad staviš srce Harryju Stylesu na fotku. Da li si se ikad zapitala kako se on tada oseća? ali jedno je sigurno ti si njemu odmah zamerila kad se on divio vrućim fotkama Viktorijinih andjela.

Instagram je često uzrok mnogih raskida i svađa i baš iz tog razloga uvek će postojati dve strane i oprečna mišljenja oko toga šta se smatra virtuelnom prevarom, a šta ne.

Da, jeste prevara

Stalno lajkuje slike hot devojaka na instagramu. Što je najgore,kada ja to ne uočim, moja bff uvek ima spremljen screenshoot koji sve otkriva. Prati veliki broj popularnih insta lepotica, a tu su i devojke iz škole čije fotke svakodnevno lajkuje. Nekoliko puta smo raskidali zbog ovakvih situacija i on mi svaki put prodaje istu priču: ″Šta ti je nije to ništa samo sam lajkovao, kakve veze ima, mi smo samo drugari″. I onda me moli da se pomirimo, ja pristanem i sve tako u krug. Svaki put se osečam prevareno i jadno, jer zbog čega toliko često mora da lajkuje, to mi nije jasno. Razumela bih 5-10 lajkova ali on nekad nema meru.Koliko god to čudno zvučalo, ovakve situacije za mene predstavljaju klasičnu online prevaru, jer zašto bi neko imao potrebu da gleda i divi se drugim zgodnim devojkama, ako je u potpunosti srećan sa svojom.

Naravno da nije prevara

Trenutno nisam u vezi, ali dok sam bila nikad nisam pratila aktivnosti mog dečka na društvenim mrežama, pogotovo na istagramu. To me nikad nije zanimalo i uvek sam se bavila sobom. Često su mi drugarice prenosile šta moj dragi radi na Instagramu, kome lajkuje, komentariše, ali ja sam se uvek pravila luda. Gledale su me sa čuđenjem, govorile mi da nisam normalna. Nisam mogla da im objasnim da on ima prava da voli Rihannu i logično je da misli da je prelepa žena, jer ja to prva mislim. I zašto bi mi onda setalo da joj lajkuje fotografije. Nikad to nisam razumela, a još manje razumem ljude koji tvrde da je lajkovanje fotografija drugim devojkama prevara.

PRAVILO KOJE ĆE TI POMOĆI:

Bez obzira koja je tvoja strana medalje , ne zaboravi da ljubomorne devojke bez konkretnih argumenata uvek brzo dosade.

UVEK COOL:

Razgovaraj sa svojim dragim o svemu, budite otvoreni jedno prema drugom, nema tajni.
Ne zabranjuj mu da prati osobe ženskog pola, a neka ni on tebi ne brani da pratiš drugove.

PREVIŠE JADNO:

Ne dozvoli sebi dapostaneš ispektor koji prati svaki korak osobe sa kojom si u vezi.
Previše kontrole nije nimalo prijatno, pusti druge da dišu i ti ćeš biti u boljoj poziciji. Nemoj da praviš filmove u glavi o fatalnim preljubama, već misli pozitivno.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.