Da li ćemo gledati ‘Vrisak 6’? Evo šta kaže Neve Campbell

Zdravo Sidney! Tek što je peti deo franšize Vrisak stigao u bioskope, fanovi su već počeli da se raspituju o nastavku, odnosno o 6. delu.

25 godina nakon što je originalni film stigao u bioskope, omiljena slasher franšiza se vratila sa „rikvelom“ (ponovo pokrenuti nastavak). U novom filmu pratimo preživele originalne likove iz Vriska, koji sevraćaju u Vudsboro nakon što novu grupu tinejdžera teroriše Goustfejs.

Peti film oduševio je i kritičare i fanove, koji su konačno zadovoljni (ne pominjemo 4. film nikako!) a odmah se postavlja pitanje – da li će biti šestog dela filma?

Da li će se snimati Vrisak 6?

Kako stvari stoje,  studio Paramount tek treba da potvrdi da li postoje planovi za još jedan deo franšize Vrisak. Međutim, s obzirom na to koliko je popularan, izgledi su veliki. Film je upravo svrgnuo Spajdermena sa vrha američke blagajne zaradivši više od 30,6 miliona dolara tokom prvog vikenda. Poređenja radi, Scream 4 je zaradio 38 miliona dolara tokom čitavog emitovanja u SAD.

Kraljica serijala Neve Campbell je rekla za ScreenRant: „Čini se da uvek ima više priča koje se mogu ispričati u Vudsboru i da postoji želja da se to dogodi. Ako se ljudima ova dopadnem svi bismo voleli da budemo deo nove priče.“

Kada izlazi Vrisak 6?

Sve dok ga zvanično ne najave, možemo samo da nagađamo kada će izaći novi Vrisak. Vrisak 2 je izašao 1997. samo godinu dana nakon originala 1996. godine, Vrisak 3 je izašao 2000. godine, Vrisak 4 je izašao 2011. godine, a peti deo 2022. Na osnovu uspeha novog filma, sumnjamo da će proći jpš 11 godina pre nastavka.

Pretpostavljamo da bismo mogli da gledamo Vrisak 6 u narednih nekoliko godina, u zavisnosti od toga koliko brzo bude napisan scenario i kada glumci i ekipa mogu da počnu sa snimanjem.

Ko će igrati u filmu Vrisak 6?

Pažnja – spojleri! 

Da li će se snimati Vrisak 6?

Ovo će sve zavisiti od toga da li je radnja Vriska 6 i dalje smeštena u Vudsboro ili ne, ali pretpostavljamo da će se većina preživelih glumaca iz petog dela vratiti za šesti film. Drugim rečima, očekujte da se Melissa Barrerra i Jenna Ortega vraćaju kao Sam i Tara. Takođe se čini verovatno da će se vratiti Mason Gooding (Chad) i Jasmin Savoy Brown (Mindy).

Hoće li Neve Campbell igrati u filmu Vrisak 6?

Što se tiče originalne glumačke ekipe, Neve Campbell je već rekla za ScreenRant: „Naravno, svi bismo voleli da budemo deo toga“. Ovo sugeriše da bi se i ona i Courtney Cox mogle vratiti kao Sidney i Gayle.

Kada su u pitanju David Arquette (Dewey) i Marley Shelton (Judy), sumnjamo da će se vratiti sada kada su im obojica mrtvi, iako bi se mogli kroz flešbekove.

Haiden Panettiere koja je u četvrtom delu igrala Kirby bi takođe mogla da se pojavi sada kada znamo da je preživela.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.