in

Čuveni viralni YouTube video sa 880 miliona pregleda uskoro će biti obrisan: evo zbog čega

Video snimak bebe koja izgovara da ju je Charlie ujeo smatra se jednim od prvih viralnih snimaka na internetu

Pre nego što je YouTube dostigao popularnost kakvu ima danas, postojao je video pod nazivom Charlie Bit My Finger, u kome su uživali bukvalno milioni.

Video snimak bebe koja izgovara da ju je Charlie ujeo smatra se jednim od prvih viralnih snimaka na internetu i do sada ga je videlo 880 miliona ljudi. Ipak, uskoro će biti izbrisan sa Youtuba.

„Voljeni video se odomaćio u srcima mnogih. Sada ćemo ga ukloniti sa YouTuba i samo jedna osoba na svetu imaće priliku da ga poseduje u posebnom obliku,“ stoji u saopštenju na sajtu CharlieBitMe.com.

Novi vlasnik video snimka imaće priliku da napravi parodiju na original sa dečacima iz istog, Harryjem i Charlijem, koji su sada porasli.

Prvobitno namenjen da ga vide samo porodica i prijatelji, video je postao viralan na YouTubu. Harry, star tri godine, opušta se gledajući televiziju sa jednogodišnjim Charliejem, nakon dana provedenog u igri u bašti. Neobjašnjivo, Harry odlučuje da stavi prst u Charliejeva usta, a ostalo vam je poznato.

Harry i Charlie danas imaju 17 i 15 godina, uskoro ulaze u punoletstvo i upuštaju se u sledeće poglavlje svog života, zbog čega smatraju da će video samo dobiti „novi život“ nakon aukcije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *