in ,

Charli D’Amelio se izvinila zbog preterane reakcije oko TikTok drame

Charli D’Amelio se prošle nedelje našla u centru pažnje zbog TikTok drame u kojoj je njen bivši dečko, Chase Hudson, imao glavnu ulogu.

Naime, najpraćenija TikTokerka objavila je da ju je Chase prevario sa Nessom Barrett.

„Nezrelo smo se poneli sa dramom koja se prethodnih dana dešavala. Sve ovo nije trebalo da se dogodi onlajn i srce mi se lomi što se napadaju ljudi koje volim. Kriva sam što sam učestvovala u tome,“ rekla je ona u lajvu na Instagramu.

„Izvinjavam se zbog svega što sam rekla. Bila sam izuzetno povređena i osetila sam se izdanom, pa sam uradila ono što sam mislila da treba. Znam da to nije trebalo da uradim i potrudiću se da se ovo ne ponovi. Ne želim da tražim izgovore,“ dodala je.

Ona je naglasila da niko ne treba da šalje pretnje smrću bilo kome, a uputila je i izvinjenje Chasu i Nessi.

„Nessa, žao mi je što sada dobijaš poruke hejta. Deluješ mi kao slatka devojka i baš mi je žao zbog ovoga. Chase, žao mi je što i ti dobijaš te poruke, ne zaslužuješ da ti govore te strašne stvari koje ti govore. Imaćeš posebno mesto u mom srcu uvek,“ dodala je.

„Šta god da se desi, još uvek volim Chasa, bez obzira na sve. Dugo smo razgovarali juče i shvatili smo da nismo jedno za drugo,“ zaključila je.

1 komentar

Napiši nam šta misliš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *