in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Cela industraija se umešala: Taylor besna jer je Scooter Broun kupio prava na njene pesme

Poznati muzički menadžer Scooter Braun, koji stoji iza brojnih velikih zvezda kao što su Justin Bieber, Ariana Grande ili Demi Lovato, će uskoro posedovati i ceo muzički katalog Taylor Swift, a poznata pevačica ni malo nije zadovoljna.

Naime, Scooter je kupio Taylorinu staru izdavačku kuću za 300 miliona dolara, zbog čega će posedovati prava na njena poslednja 6 albuma.

Čim je vest osvanula na poznatim portalima, Taylor je izrazila svoju frustraciju putem Tumblra, gde je između ostalog napisala:

Saznala sam da je Scooter Braun kupio moj rad nakon što je to objavljeno svetu. Jedino o čemu sam mogla da razmišljam jeste zlostavljanje koje sam godinama trpela od ovog čoveka. Na primer, kada je Kim Kardashian osmislila ilegalno snimanje telefonskog razgovora i to potom objavila, pa me je Scooter sa svojim klijentima zlostavljao online. Ili kada je njegov klijent Kanye West organizovao osvetnički p**no spot, u kojem me je skinuo golu. Sada mi Scooter otima životni rad koji mi nije bio ponuđen da kupim. To znači da će moje muzičko nasleđe ležati u rukama nekoga ko je pokušao da ga ospori.

Taylor potom dodaje:

Kada sam napustila Scotta i njegovu izdavačku kući znala sam da će jednog dana prodati moj rad. Ali nikada nisam ni zamišljala da će ga prodati Scooteru. Svaki put kada me je Scott čuo da izgovaram ime Scooter Braun bilo je dok sam plakala ili dok sam se trudila da zadržim suže. Znao je šta radi. Kontrolišu ženu koja ne želi da je povezuju sa njima.

Ovako javan odgovor privukao je pažnju cele industrije i javne scene, zbog čega su mnoge zvezde javno izabrale svoju stranu u ovoj drami.

Prvo se oglasila supruga Scootera Brauna, koja ističe da Taylor ponovo izigrava žrtvu jer je znala da će do ovoga doći i pre nego što je ugovor potpisan:

Data ti je šansa da dobiješ svoj radi, ali si to odbila. Interesantno je to što se groziš muškarca koji je verovato u tebe kada ti nisi verovala u sebe. Tvoj tata je akcionar izdavačke kuće, pa je bio obavešten o kupovini. Borchetta ti je lično rekao o tome, tako da ne, nisi saznala ove vesti tek sada sa ostatkom sveta. I ko si ti da pričaš o zlostavljanju? Svet je gledao kako sakupljaš i bacaš prijatelje kao cvetove. Moj suprug je sve osim nasilnika. Proveo je svoj život braneći ljude i akcije u koje veruje.

Čini se da je Taylor zaista lagala, jer su brojni verodostojni portali, uključujući i Billboard, potvrdili da je pevačica za ovaj dogovor saznala 25. juna, kada je održan sastanak svih akcionara ove izdavačke kuće.

Na stranu Scootera je naravno stao i Justin Bieber, koji je na svom Instagramu napisao:

Scooter ti je čuvao leđa još od kada si mi dozvolila da ti se otvorim. Godinama nismo naleteli jedno na dugog, pa nismo imali priliku da pričamo o našem odnosu. To što si javno kritikovala Scootera kako bi ljudeli počeli da ga hejtuju nije fer. Šta si želela da postigneš onom porukom? Ono što definitivno znam jeste da te i ja i Scooter volimo.

Kako Biebs i Tay već godinama nisu u dobrim odnosima, pevač je na kraju predložio koleginici da pokušaju da uživo srede situaciju.

Potom se oglasila i Cara Delevingne, koja je ispod Justinovog posta, javno stala na stranu svoje bliske drugarice:

Kao oženjen čovek, trebalo bi da podižeš žene a ne da ih spuštaš jer se osećaš ugroženim. Mislim da ne razumeš šta znači izvinjenje. I sam si rekao, nisi pričao sa Taylor godinama, što znači da definitivno ne razumeš situaciju. Ja razumem. Povuci se i pokušaj da naučiš nešto. Svi bi trebalo da budemo u istom timu.

Na Taylorinu stranu su stale brojne javne ličnosti kao što je Halsey, ali i mama Selene Gomez. Todrick Hall ne samo da je stao na Taylorinu stranu, već je i nazvao Scootera homofobom:

Za one koji pitaju, napustio sam Scootera Brauna odavno. Žao mi je zbog ovih vesti, ali nisam iznenađen. On je zao čovek kojeg zanimaju samo pare i njegov odvratni ego. Verujem da je homofob i definitivno znam da nije fan Taylor Swift.

Njegov komentar je naterao i Demi Lovato da se oglasi i to kako bi stala na stranu svog novog menadžera:

Ne znam te i ovo nije hejt, ali nazvati nekog homofobom je veoma ozbiljno. Molim te nemoj da širiš informacije koje nisu tačne, jer mogu da ti garantujem da Scooter nije homofob. Kao neko ko je član LGBTQ+ zajednice, sigurno me ne bi prihvatio u svoj tim da jeste homofob.

Ona se potom oglasila i na Instagramu gde je napisala:

Radila sam sa lošim osobama u ovoj industriji i Scooter nije jedan od njih. On je dobar čovek. Lično, jako sam zahvalna jer je došao u moj život. Molim vas, prestanite da vređate ljude. I ovako postoji dovoljno mržnje u svetu.

Broj osoba koje su se oglasile ovim povodom iz sata u sat postaje sve veći, a čini se da je Scoot Braun treutno jedini koji se nije javno oglašavao ovim povodom.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

Shay Mitchell otkriva da je trudna

Baki Prasetu obrisali sve Instagram profile