in

Cardi B je ponovo trudna, a to smo saznali tokom nastupa

Svetski poznata reperka Cardi B nastupom na dodeli BET nagrada otkrila je da je trudna. Pridruživši se grupi Migos na sceni, čiji je član i njen suprug Offset, pokazala je trudnički stomak odenuvši komplet sa šljokicama i posebnim izrezom na stomaku.

Objava trudnoće bila je pažljivo osmišljena. U isto vreme kad je izašla na scenu u garderobi s izrezanim delom za trudnički stomak, stiglo je saopštenje za javnost.

Takođe, na društvenim mrežama je objavljena fotografija na kojoj pozira naga, prekrivena nekom vrstom farbe koja naglašava njen zaobljeni stomak.

Uporedo s nastupom na dodeli, u saopštenju za medije je naglašeno:

„Izašavši na pozornicu u prilagođenom Dolce & Gabbana komadu garderobe, Cardi je pokazala svoj trudnički stomak kada je objavila ovu divnu vest sa suprugom.“

Iako je objava zasigurno iznenadila, pogled na njen nastup s Megan Thee Stallion na dodeli Grammy-ja u martu, otkriva da je i tada možda pokazala malo veći stomak. Međutim, to nije bilo lako primetiti uzevši u obzir njen celokupan nastup i plesne pokrete.

Cardi je praktično bila pionir u otkrivanju trudnoće na glavnim televizijskim događajima. Sličnim potezom 2018. godine objavila je svoju prvu trudnoću u emisiji „Saturday Night Live“.

Objava lepih vesti iznenadila je kako gledaoce, tako i voditelje emisije, a glumica Taraji P. Henson, koja se našla u ulozi voditeljke, u nastavku emisije je rekla: „U redu, vratimo se Kardi Bi i Offsetu, koji nam daju život – doslovno!“

Kardi je na dodeli osvojila pet nagrada: dve za najboljeg ženskog hip-hop izvođača, za najbolju saradnju, posebnu nagradu gledalaca i dve nagrade za video godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *