Cara Delevingne opasno isprozivala Biebera na Instagramu: Ne vole se zbog Taylor!

fb
tw
wa
tg

Uprkos tome što su Cara Delevingne Hailey Bieber bliske prijateljice, to ne znači da obe podjednako vole Justina Biebera. Zapravo, Cara ga ne voli – uopšte.

Justin Bieber je gostovao u noćnom programu Jamesa Cordena, u kome je jedno od pitanja u izazovu bilo da rangira prijateljice supruge Hailey, od najdraže do najmanje drage.

Ukoliko bi odlučio da odbije zadatak, morao bi da pojede bikov penis. Pogađate, odabrao je „lakši“ izlaz i rangirao devojke.

Kao najmanje dragu naveo je manekenku Caru Delevingne i rekao da je jednostavno najmanje poznaje.

To se nije svideli Cari koja je na Instagramu iskazala nezadovoljstvo odgovorom, tvrdeći da je on slagao.

Objavila je video Justinovog odgovora i nekoliko fotografija nje i Justina, uz opis: „Sada i tada. Ako nemaš ništa protiv mene, zašto me ne odblokiraš?“. U nastavku se obratila Bieberovoj suprugi: „Volim te, Hailey. Bolje da je pojeo bikov penis“. 

Zbog čega se ne vole Justin Bieber i Cara?

Justin Bieber i Cara Delevingne
Foto: Instagram

Sukob između Care i Justina datira tri godine, a sve je počelo kada je Bieber stao na stranu Scootera Brauna, koji je napao Taylor Swift.

Braun je tada kupio muzičku kuću, u čijem su vlasništvu master snimci pesama Taylor, a Bieber je tada objavio fotografiju na kojoj su on, Braun i West, sa kojim je Taylor u sukobu. Ispod fotografije je napisao „Šta ima, Taylor“, čime se maltretiranje pevačice nastavilo.

Nešto kasnije, Bieber se izvinio pevačici, napisavši da mu je žao što je objavio tu „neukusnu“ fotografiju. Izvinjene se nije dopalo Cari.

Ona se obratila Bieberu direktno, zamerivši mu što nije podržao Swift. „Kao oženjen muškarac, trebalo bi da budeš podrška ženama, umesto da ih satireš jer ih se bojiš. Nisam sigurna da razumeš šta je izvinjenje. Problem o kome Taylor govori veći je od fotografije i ti to znaš,“ poručila mu je i nastavila.

„Sam si rekao da nisi pričao sa njom godinama, što znači da ne razumeš situaciju. Ja je razumem. Idi korak nazad i pokušaj da naučiš nešto. Trebalo bi da svo svi na istoj strani. Kraj priče,“ dodala je ona.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.