in

CryCry OMGOMG WTFWTF LOLLOL WINWIN LOVE!LOVE! SlatkoSlatko

Camila Mendes i Charles Melton nisu zajedno već nekoliko meseci

Još jedan par iz serije RiverdaleCamila Mendes Charles Melton raskinuli su vezu, prenose američki mediji.

Glumci, koji u pomenutoj seriji igraju Veronicu Reggija rešili su da se rastanu pre nekoliko meseci, ali to drže u tajnosti.

„Cami i Charles nisu zajedno već nekoliko meseci. Na pauzi su. Njihova veza se razvila brzo i zbog toga se sada fokusiraju na sebe i posao,“ kaže izvor blizak paru.

Mendes i Melton započeli su vezu krajem leta 2018. godine. Ove godine, 23. avgusta, Cami je na instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljube, ispod koje je napisala: „365 dana. volim te“.

https://www.instagram.com/p/B1hIjauhkuo/?utm_source=ig_embed

Kako izvor dodaje, ne postoji razlog za njihov prekid, već je stres oko karijera napravio distancu između njih, što je uticalo na odnos.

„Oboje snimaju filmove dovojeno i imaju mnogo poslovnih obaveza. Ništa konkretno se nije dogodilo, samo imaju utisak da imaju previše obaveza, što im stvara stres,“ objašnjava izvor i dodaje da su oboje puki profesionalci i da ova situacija neće uticati na njihovo snimanje serije Riverdale.

„Razumeju da moraju da budu u kontaktu, a posebno tokom novinskih intervjua. Već su neke scene snimali zajedno i nije bilo problema,“ dodao je izvor.