in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Camila Mendes i Charles Melton nisu zajedno već nekoliko meseci

Još jedan par iz serije Riverdale  raskinuli su vezu, prenose američki mediji.

Glumci, koji u pomenutoj seriji igraju Veronicu Reggija rešili su da se rastanu pre nekoliko meseci, ali to drže u tajnosti.

„Cami i Charles nisu zajedno već nekoliko meseci. Na pauzi su. Njihova veza se razvila brzo i zbog toga se sada fokusiraju na sebe i posao,“ kaže izvor blizak paru.

Mendes i Melton započeli su vezu krajem leta 2018. godine. Ove godine, 23. avgusta, Cami je na instagramu objavila fotografiju na kojoj se ljube, ispod koje je napisala: „365 dana. volim te“.

Kako izvor dodaje, ne postoji razlog za njihov prekid, već je stres oko karijera napravio distancu između njih, što je uticalo na odnos.

„Oboje snimaju filmove dovojeno i imaju mnogo poslovnih obaveza. Ništa konkretno se nije dogodilo, samo imaju utisak da imaju previše obaveza, što im stvara stres,“ objašnjava izvor i dodaje da su oboje puki profesionalci i da ova situacija neće uticati na njihovo snimanje serije Riverdale.

„Razumeju da moraju da budu u kontaktu, a posebno tokom novinskih intervjua. Već su neke scene snimali zajedno i nije bilo problema,“ dodao je izvor.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara