Camila Cabello izvinila se zbog rasističkih poruka iz prošlosti

Camila Cabello izvinila se fanovima zbog rasističkih poruka koje je u prošlosti objavljivala na društvenim mrežama, a koje su se u toku jučerašnjeg dana ponovo pojavile.

Pevačica je na twitteru napisala da joj je žao i da ju je „vrlo sramota“ zbog izraza koje je koristila kao tinejdžerka.

„Kada sam bila mlađa, koristila sam izraze kojih se vrlo stidim i zbog njih ću žaliti zauvek,“ počela je.

„Bila sam neobrazovana i neupućena, ali kad sam postala svesna istorije i težine i pravog značenja koje ovi jezivi i teški izraze nose, bilo me je sramota što sam ih ikada koristila.“

„Sada imam 22 godine, odrasla sam, sazrela, naučila i svesna sam istorije i bola koji nosi, za koji nisam znala ranije,“ istakla je.

„Ove greške me ne predstavljaju kao osobu niti sam ikada bila takva. Uvek ću se boriti za ljubav i inkluzivnost i u mom srcu nema ni trunke razdora ili mržnje.“ dodala je Camila.

Bivša članica grupe Fifth Harmony otpužena je za rasizam i korišćenje rasističkih izraza, u tvitovima napisanim pre 7 godina. Fotografije starih objava osvanuli su na društvenim mrežama ove nedelje, zbog čega se Camila izvinjava.

„Koliko god bih to želela, nemoguće je da se vratim kroz vreme i promenim stvari koje sam u prošlosti izgovorila. Ali, jednom kad naučiš više, postaješ bolji i to je ono što mogu da uradim,“ rekla je Camila, koja je izvinjenje završila obećanjem da će svoje platforme koristiti da ukaže na nepravdu i jednakost.

„Nastaviću da to radim. Ne mogu da izrazim dovoljno žaljenja i objasnim koliko me je sramota i još jednom se izvinjavam iz svog srca,“ dodala je.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.