BTS poslao snažnu poruku govorom na sastanku Ujedinjenih nacija

BTS je postala prva k-pop grupa koja se obratila Ujedinjenim nacijama ovog ponedeljka, dajući glas svim mladim ljudima širom sveta. Momci su napisali istoriju odličnim 6-minutnim govorom, tokom ceremonije koju je organizoao UNCEF na nastanku Ujedinjenih nacija. Osim BTS-a, govor je održala i najplaćenija jutuberka Superwoman.

Govor je predvodio lider gruper RM, koji je zvaničnicima iz zemalja sveta, ali i svima onima koji su pratili prenos od kuće poručio:

Prošlog novemra BTS je pokrenuo Love Myself kampanju sa UNICEF-om, jer verujemo da prava ljubav počinje kada počnete da volite sebe. Nakon što smo objavili Love Yourself albume i pokrenuli Love Myself kampanju, čuli smo zadivljujuće priče naših fanova širom sveta o tome kako im je naša poruka pomogla da predbrode teške prepreke u životu i počnu da vole sebe. Te priče nas stalno podsećaju na našu odgovornost. Zato hajde da zakoračimo još jedan korak. Naučili smo da volimo sebe, zato želimo da sada pričate za sebe.

Prema izjavi Ujedinjenih nacija, cilj ovog sastanka bilo je pronalaženje rešnja za krizu globalnog obrazovanja i obuke koja trenutno zadržava milione mladih i ugroženih za napredak i stabilnost. Cilj je da se fokusira na obrazovanje, veštine, zapošljenje i pristojan rad mladih širom sveta.

Govor ovih momaka inspirisao je fanove širom sveta, pa su društvenim mrežama već počele da se šire jedinstvene priče sa ciljem da mladi puste svoj glas.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.