BTS: ‘Ne želimo da pevamo na engleskom i da se menjamo’

Momci iz BTS-a su dobili tu čast da budu prva k-pop grupa na naslovnici Entertainment Weekly magazina. A tim povodom su dali i zanimljiv intervjuu.

BTS je dokazao da je u muzici bitni samo talenat, melodija, emocija i poruka i da jezik nije prepreka. Ovu poruku žele da nastave da šire, zbog čega ne očekujte od njih da zapevaju na engleskom. RM je za ovaj magazin izjavio:

Ne želimo da se menjamo kako bismo bili broj 1. Kada bi počeli da pevamo na engleskom i da se menjamo onda više ne bismo bili BTS. Nastavićemo da pokušavamo, radićemo sve što možemo, ali ako ni tada ne budemo bili  prvi niti peti, to je u redu.

Širenje korejske muzike na globalnu muzičku scenu ljudi često porede i sa latino žanrom. Međutim, Namjoon se ne slaže, smatrajući da su latino pevači za sada u prednosti.

Latino muzika ima i svoje Grammy nagrade. Drugačije je. Ne želim da poredim, ali nama je teže.

Naravno, momci su progovoili i o svom međusobnom odnosu, pa je Jimin istakao da se sada toliko znaju da ne moraju ni da troše reči kako bi komunicirali:

Već dugo živomo zajedno, osam, devet godina. U početku smo se mnogo svađali i raspravljali, ali sada smo došli do tačke kada možemo da komuniciramo bez reči. Dovoljno nam je da pogledamo nekoga i pročitamo njegov izraz lica.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.