Britney Spears ide kod Opre, otkriva detalje užasnog starateljstva

Pevačica Britney Spears snimila je video koji je objavila na društvenim mrežama u kojem je ispričala šta sve može da radi sada kada se starateljstvo završilo te da je stid što uopšte govori o svemu javno.

Najavila je i veliki intervju kod Oprah Winfrey u kojem će celom svetu otkriti sve užasne stvari koje je trpela tokom starateljstva.

„Jako mi je neugodno da priznam da nikad nisam videla gotovinu niti vozila svoj auto. Svaki dan se probudim i pitam kako je moja porodica mogla sve to da mu učini“, napisala je uz iskreni video objavljen na Instagramu

„Bila sam pod starateljstvom 13 godina, a to je jako dug period kad si u situaciji u kojoj ne želiš sigurno da budeš. Zahvalna sam iskreno za svaki dan, i raduju me male stvari poput posedovanja ključeva za auto ili kupovine sveća. Te male stvari za nas žene čine ogromnu razliku.“

Britney je istakla kako nije došla da bude žrtva, jer je sa žrtvama živela celo svoje djetinjstvo, te da je zato i otišla od kuće i radila 20 godina.

„Ja sam tu da budem zagovornik osoba sa stvarnim invaliditetom i stvarnim bolestima, ne mogu ni da zamislim šta je zakon učinio tim ljudima. Nadam se da će moja priča uticati i napraviti neke promene u korumpiranom zakonu“, zaključila je.

Zahvalila se fanovima koji su ju podržavali kroz #freebritney pokret.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.