in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Brat slučajno otkrio: Ariana Grande ima novog dečka

Već smo pisali da je navodno u vezi sa Mikeyem Fosterom iz benda , sa kojim je snimila pesmu Boyfriend, a čini se da je ovu vest sada potvrdio… pa demantovao njen brat .

On je na nedavnoj premijeri filma ‘The Game Changers’ u Los Anđelesu otkrio da je nedavno bio na spoju u četvoro, sa sestrom i Fosterom. „Noć igara! Društvene igre! Prezabavno“, rekao je Grande.

„Volim Mikeya, mislim da je veoma drag dečko. Jako je talentovan, drag i brižan. Sjajan tip“, rekao je Frankie na premijeri.

Nakon što je vest eksplodirala u medijima, Frankie se oglasio na twitteru, napisavši da njegova sestra nije u vezi, ali je objavu ubrzo obrisao. Potom je dao i izjavu gde je dematnovao sam sebe.

„Kada sam rekao dejt u četvoro mislio sam na to da smo imali planove sa njima i nisam shvatio da će iz te izjave biti izvučeno da su njih dvoje zajedno,“ rekao je on.

je deo benda ‘Social House’ zajedno s Charlesom Andersonom, a upravo su ono bili predgrupa na Ariani na njenoj ‘Sweetener’ turneji, gde su se rodile simpatije.

Zajedno su snimili singl i spot za pesmu Boyfriend. Na kraju spota njih dvoje se strastveno ljube, što je dodatno podgrejalo glasine.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara