in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Brak je ne može ukrotiti: Miley Cyrus ponašanjem šokirala Liama Hemswortha

Ako je Liam Hemsworth pomislio da će se Miley Cyrus smiriti kada izgovori sudbonosno da, grdno se prevario.

Kako piše Life&Style, mlada pevačica nedavno je napravila pravu pometnju u jednom privatnom klubu, u kome je bila sa prijateljima i suprugom.

„Nema sumnje da Miley voli da bude u centru pažnje, a čini se da Liamu to uopšte ne prija,“ tvrdi izvor blizak pevačici, koji je često sa njom u klubovima.

„Te večeri je bila veoma glasna, mlatarala je rukama i ludački se ponašala i to je bilo čudno to te mere da je Liam morao da je povuče u stranu i proba da je smiri,“ dodaje izvor, koji još kaže da je glumac bio veoma besan i celo veče je proveo sedeći u uglu, prekrštenih ruku.

„Ceo klub ih je u jednom trenutku čuo kako se svađaju, ali Miley je potom odlučila da ga ignoriše do kraja večeri,“ kaže izvor.

Američki mediji naglašavaju da je Mileyno ponašanje bilo razlog njihovih ranijih prekida, ali  s obzirom na činjenicu koliko pevačica i glumac izgledaju zaljubljeno u javnosti, male su šanse da do rastave dođe ponovo.

Ipak, Miley se oseća slobodnijom kada je sama. „Često je viđam kako se zabavlja bez Liama i evidentno je da je tada slobodnija,“ zaključuje izvor.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara

BTS objavljuje još jedan film

Potvrđeno: Stiže pesma Miley Cyrus, Ariane Grande i Lane Del Rey