Blam Charli D’Amelio: Mislila da je hashtag posvećen Charli XCX zapravo o njoj

Nova internet drama obeležila je kraj januara i početak februara 2021. godine, a akterke su sasvim neočekivano – dve Charli, Charli D’Amelio i Charli XCX.

D’Amelio je videla hashtag #HereForCharli i potrčala na twitter da bi se zahvalila fanovima na podršci. Ono što nije znala, jeste da je to zapravo hashtag podrške kantautorki Charli XCX koja je izgubila prijatelja pod tragičnim okolnostima.

Fanovi Charli XCX pružili su joj podršku nakon što je njena saradnica i prijateljica SOPHIE tragično preminula, a zbog njihovih poruka hashtag #HereForCharli trendovao je širom sveta.

Obožavaoci Charli D’Amelio pomislili su da je hashtag posvećen njihovoj ljubimici, pa su počeli da pišu postove o popularnoj TikTokerki koristeći hashtag, iako nisu imali pojma šta to znači.

Tada je situacija postala još bizarnija: Charli D’Amelio je napravila istu grešku kao njeni fanovi, nakon što je videla brdo objava o njoj. Napisala je čak i poruku „hvala“, koja je u međuvremenu izbrisana.

„Gledam hashtag „HereForCharli“ i razmišljam koliko ste mi svi tako dragi“, pisalo je u obrisanom tvitu.

„Nemate pojma koliko mi vaše lepe reči greju srce. Srećna sam što sam vas imam pored sebe! Volim vas.“

Neki fanovi stali su u njenu odbranu, rekavši da greška nije velika, već se samo zahvalila pratiocima na podšrci. Drugi su je, pak, osudili.

„Da ste stvarno kliknuli na hashtag i zaista ga pročitali, znali biste da je posveće Charli XCX,“ napisao je jedan korisnik twittera.

Ni Charli XCX ni Charli D’Amelio nisu komentarisale ovu grešku, ali jedno je sigurno: TikTokerka će u budućnosti biti obazrivija kada su ovakve stvari u pitanju.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.