BLACKPINK nastupile u Berlinu, Teen Star pratio koncert

Najveća k-pop senzacija BLACKPINK održala je koncert u Max-Schmeling-Halle u Berlinu, a ekipa magazina Teen Star bila je među onima koji su uživali u ovom spektaklu.

Da će u hali biti ludnica dalo se naslutiti prema redovima koji su bili ispred, a koji su išli u svim smerovima. Okupljeni fanovi igrali su, pevali i mahali lightstikovima, koji su u Berlin dopremljeni nekoliko dana pred nastup.

Devojke su izašle na scenu 15 minuta nakon 20 časova, a na prve taktove pesme DDU-DU DDU-DU, krenula je kolektivna histerija i vriska više od 10 000 okupljenih obožavatelja.

Usledili su Forever Young, Stay i Whistle, nakon čega su devojke dobile nekoliko minuta da pokažu talente. Rose je pevala pesme Let it Be, obradu Beatlesa, You and I i Only Look At Me, nakon čega je Lisa imala solo dance uz Take me i Swalla.

Jisoo je na velikom postolju napravljenom od disko kugla pevala numeru Clarity, a sve je kulminiralo nastupom Jennie i njenim solo singlom – Solo.

Potom je usledio blok novijih pesama, koji je počeo numerom Kill This Love, uz frenetinče povike svih okupljenih.

I ostatak koncerta bio je podjednako razigran, a pred poslednje dve pesme devojke su se obratile publici, oduševljene što su u Berlinu. Čak su u više navrata na čistom nemačkom rekle „Volimo vas“, dok je Jennie zamolila fanove da ih ne gađaju poklonima jer to može da bude strašno.

Nakon numere As If It Was Your Last, devojke su otišle u mrak, dok su fanovi nastavili da uzvikuju njihova imena. Bilo je jasno da tek sledi bis, pa su se cure ponovo pojavile, ovoga puta „iz bine“ i izvele remiks pesme DDU-DU DDU-DUa potom napravile i veliki selfi sa čitavom halom. Koncert su završile pesmom Hope not, koju su svi pevali.

BLACKPINK su obećale da će se ponovo vratiti u Evropu, a mi se nadamo da će biti prilike da svrate i u naše krajeve.

Video izveštaj sa koncerta potražite na našem Instagramu, među storijima i objavama!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.