in

Bizarno: Prevarant se predstavio kao Lili Reinhart u intervjuu za magazin Seventeen

„Shvatili smo je da je osoba koja nas je kontaktirala zapravo imitator“

Prevarant se u intervjuu za časopis uspešno predstavljao kao zvezda serije Riverdale, Lili Reinhart,

Časopis Seventeen objavio je u petak izvinjenje rekavši da je „nakratko objavio“ priču sa informacijama za koje je uredništvo verovalo da su stigle od glumice.

„Shvatili smo je da je osoba koja nas je kontaktirala zapravo imitator i nije imala veze sa zvezdom Riverdale“, navodi se u saopštenju.

„Želimo da se iskreno izvinimo Lili i njenim obožavaocima zbog ove nesrećne situacije.“

Magazio je obrisao članak sa sajta i rekao da će „interno proveriti uređivačke procese i procese provere činjenica kako bi osigurali da se ovako nešto ne ponovi“.

Lili se na ovu čudnu situaciju osvrnula u subotu, u svojoj Instagram priči, napisavši: „Iz nekog bizarnog razloga neko me je predstavljao u intervjuu za @seventeen.“

„Nije rečeno ništa neprimereno, ali to nisu bile moje reči i želela sam da im se obratim.“

Pored toga što se predstavljao kao Reinhart, prevarant se očigledno pretvarao da je zvezdin publicista i otkrio je (netačne) detalje o novoj sezoni popularne serije, navodi Buzzfeed.

Reporter Lucas Hill-Paul u petak je rekao da ga je prevarant takođe prevario – i da će povući članak koji je napisao za Daily Express.

„Skrenuta mi je pažnja da je intervju koji sam podelio sa Lili Reinhart lažan i da se neko lažno predstavlja kao Lili i njen publicista“, napisao je na Tviteru.

„Očigledno mi je neprijatno i prilično sam uznemiren i iskreno se izvinjavam svima koje je članak prevario,“ naveo je ovaj novinar, izvinivši se glumici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *