in

GrrrGrrr LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Beyonce završila na sudu zbog ćerkice Blue Ivy

je još 2012. godine, pokušala pravno da zaštiti ime svoje ćerkice , ali i nakon sedam godina nije pronašla način kako to da uradi. Problem pravi organizatorka slavlja, zbog čega je pevačica završila na sudu.

Naime, Wendy Morales osnovala je firmu Blue Ivy Party Planning tri godine pre nego što se Beyonce porodila. Nakon što je saznala da Beyonce planira da zaštiti ime Blue Ivy, ona se žestoko pobunila, smatrajući da će to uništiti njen posao, jer će ljudi mešati njen sajt i reklamni materijal sa malenom Ivy.

Beyonce precizira da bi registrovala zaštitni znak za Blue Ivy Carter, a ne samo za Blue Ivy i da su ‘potrošači koji će mešati njeno preduzeće za planiranje slavlja i Blue Ivy Carter neozbiljni i da ih treba ignorisati u celosti’.

Beyonce takođe napominje da je Wendyn posao imao veliku korist  jer deli isto ime kao Ivy, što se vidi i u statistici, jer je njena zarada daleko veća od Ivynog rođenja. To je Wendy izgleda umela i da iskoristi, jer je svake godina pravila posebne promocije za rođendan male devojčice.

Ali vlasnica firme ne odustaje. Zapravo, ona je pevačicu na sudu optužila za prevaru, rekavši da Bey ne želi da registruje ćerkino ime iz poslovnih razloga. To se Beyonce ni malo nije svidelo. U zvaničnim dokumentima sa suda piše da je Beyonce objasnila da je Blue Ivy ‘stekla veliku popularnost iako je mlada. Da ima veliko interesovanje za modu. Uzimajući sve faktore u obzir može se reći da Ivy može postati lice brenda’.

Još uvek nije jasno kako  će se ova parnica završiti, ni da li će obe strane biti spremne da naprave dogovor. Morales je pre par godina pokušala da proda svoj posao pevačici za 10 miliona dolara, ali Beyonce je odbila tu ponudu.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara