Baka Prase otkriva šta je potrebno da bi postao uspešan jutjuber

Baka Prase, trenutno najuspešniji jutjuber u regionu, nedavno je gostovao u jednoj domaćoj emisiji, gde je otkrio šta je potrebno pojedincu kako bi postao dobar jutjuber.

Iako mnogi odlažu da počnu da se bave ovom profesijom, jer nemaju profesionalnu opremu, Baka Prase kaže da je to najmanje bitno. Bitno je ono što ćete pokazati pred kamerom:

Nebitno je koliko uložiš u ovaj posao kada je reč o opremi. Mnogo je važnije šta kažeš pred kamerom i kakav sadržaj ponudiš. Ja sam počeo da snimam kamerom koja se zakači za ekran kompjutera čija je cena bila oko 30 evra. Posle sam počeo da snimam telefonom koji sam otplaćivao na rate. To je jasan pokazatelj da u tom smislu ulaganja nisu bitna. Ipak, potrebno je vreme da se svo to snimanje isplati. Na početku nisam zarađivao ništa, a kasnije sam bio srećan ako dobijem 100 evra mesečno.

On je u Premijeri otkrio i zbog čega se odlučio za ime Baka Prase:

Baka Prase je fora, nije da se ja krijem, nego je fora što je ne moram da se pravim da sam Baka Prase, nego ja sam uvek bio tako malo zabavniji u školi i kroz život, a to sam posle preneo na Jutjub i to se ljudima svidelo, to im je interesantno, a na Jutjubu je krenulo to spontano. Nisam ništa planirao, u početku sam igrao igrice, a posle sam te snimke preneo na sve ovo, ali ni u jednom trenutku nisam mislio da će mi to biti zanimanje

Osim što se bavi jutjubom, Baku već duže vreme zanima i muzika:

Otkud je u muzici? Pa, zato što sam završio muzičku školu, pa sam bio u fazonu – ono prvo sam igrao igrice, pa sam izbacio pesmu tada. To je bila moja odskočna daska i to je bio moj početak. Od tada su počeli pregledi da rastu i to je to

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.