Teen Star na koncertu ATEEZ-a u Budimpešti: Evo kako smo se proveli

Iako su debitovali krajem proše godine, nakon dva odlična albuma k-pop grupa ATEEZ krenula je i na svetsku turneju, koja je obuhvatala i koncert u Budimpešti, što je obradovalo brojne fanove i iz okolnih zemalja. Nakon dvomesečnog isčekivanja, 16. april je konačno došao, a sa njim i odličan nastup koji su momci priredili.

Baš kao i celu evropsku turneju momci su koncert u Budimpeši rasprodali za samo par dana, a pa je sala u kojoj su nastupali bila puna fanova koji su iz sveg glasa pevali njihove hitove. ATEEZ je ispoštovao svoju publiku pa su na scenu izašli u tačno dogovoreno vreme i to uz hit Pirate King.

Usledile su pesme kao što su Twiligh, Light, Say My Name i Promise, kojim su pokazali da su izvrsni vokali, reperi i još bolji igrači, a prava kulminacija je usledila uz HALA HALA.

Malu diskografiju su upotpunili izbođenjem tuđih pesmama, pa su tako u jednom delu zaigrali uz hitove Chris Browna, Famous Dexa i A$AP Rockyja, ali i uz planetarni k-pop hit Gangnam Style.

Deo spektakla posvetili su isključivo publici, pa su rado razgovarali sa njima i pravili zanimljive i slatke skečeve. Tada su otkrili da su jako srećni zbog koncerta u Mađarskoj jer taj koncert nije bio u njihovom planu kada su razovarali o turneji, već se na listi našao samo zato što su dobili poziv od organizatora. Zbog jezičke barijere su imali i prevodica, koja je njihove korejske izjave prevodila na mađarski.

Momci su organizovali Q&A sesiju, pa su odgovarali na pitanja, koja su fanovi unapred slali. Koncert je prošao sa samo jednim manjim incidentom, kada  se devojka, čije je pitanje pročitano tokom Q&A-ja, onesvestila. ATEEZ je momentalno prekinuo šou i zatražio da se upale svetkla, kako bi devojka dobila pomoć. Nakon što ju je obezbeđenje izvelo iz sale, šou je nastavljen po planu.

Baš kada je publika pomislila da je koncert završen i da su ostali bez izvođenja jedne od najvažnijih pesme, ATEEZ je za sam kraj sačuvao hit kojim su debitovali pa su se od publike pozdravili pesmom Treasure.

Za sam kraj svi koji su kupili VIP karte dobili su priliku da idole vide izbliza. Iako je u planu bilo da ’hi touch’ za pojedica traje samo jedan kratak momenat, članovi grupe su bili jako raspoloženi pa su oni najsrećniji razmenili par reči sa njim.

Fotografije i snimke koncerta možete pogledati ekskluzivno na našem Instagram profilu, u sekciji Instagram priča.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.