in

LOVE!LOVE! SlatkoSlatko LOLLOL OMGOMG WINWIN CryCry

Ariana Grande u suzama pričala o najgorem periodu i nerealnoj vezi sa Petom

krasi naslovnicu najprestižnijeg časopisa Vogue. Ovim povodom je otvoreno pričala o najtežim godinama svog života, pa se dodatka i smrti njenog bivšeg dečka Maca Millera, kao i veridbe sa Petom Davidsonom.

Njen najnoviji intervjuu je verovatno bio i najemotivniji do sada. Autor članka napomenuo je da je Ariana mnogo plakala tokom njihovog razgovora. Ari je u intervjuu izjavila:

Ja sam neko ko je prošao kroz mnogo toga. Ne znam kako o tome da pričam sebi, a kamoli svetu. Sebe na pozornici vidim kao savršenog i sjajnog izvođača, ali u ovakvim situacijama sam neko ko pokušava da pronađe sebe.

Njene reči su sasvim razumljive jer je prošla kroz svašta proteklih par godina. Mlada pevačica je zbog toga pričala o Mančesteru i načinu na koji je pretvorila tragediju u snagu. Dosta vremena je posvetila razgovarajući o Macu. Plakala je kada se prisetila nastupa na Coachelli, jer je prvi put otišla na ovaj festival kako bi gledala upravo njega.

Ni u kom slučaju ono što smo imali nije bilo savršeno, ali je****. On je bio najbolja osoba ikada. Nije zaslužio demone koje je imao. Dugo sam bila lepak, ali vremenom sam bila sve manje i manje lepljiva. Tada su komadi počeli da pucaju.

Mnogima najzanimljiviji deo ovog intervjua je deo u kojem iskreno priča o vezi sa Petom. Svi smo mislili da je čudno to što su se verili nakon samo par nedelja zabavljanja, a Ariana se slaže:

Srela sam Peta i to je bila savršena distrakcija. Bilo je neozbiljno, zabavno, ludo i veoma nerealno. Volela sam ga a nisam ga ni poznavala.

Fanovi su oduševljeno ovim iskrenim rečima, pa bi ovo mogao da bude i najbolji intervjuu koji je Ariana uradila do sada.

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

komentara