Anna Lazarević i Andrija Jo snimili duet: evo kako zvuče u paru

Popularni YouTuberi Anna Lazarević Andrija Jo danas su objavili zajedničku pesmu, koja nosi naziv Kiseonik.

Numera nastala u saradnji sa jednom nevladinom organizacijom, a u svrhu promocije zdravog života, predstavljena je na YouTubu.

„Mi smo jako dugo planirali da uradimo zajedničku pesmu i generalno imamo dosta zajedničkih nastupa i baš ne bi bilo ok prema našoj publici da nemamo zajedničku pesmu. Ostvarila nam se saradnja sa Oxigenom i zaista se sve prelepo uklopilo, mislim da je zaista odličan projekat i da ima zaista odličnu pouku,“ rekla je Ana, prenosi IDJTV.

Andrija je svestan koliki značaj ima kiseonik u životima svakog ljudskog bića.

„Celokupna ideja ovog projekta je borba protiv pušenja i duvanskih proizvoda. Kroz pesmu smo na diskretan način pokazali koliko je sve lepše bez tih stvari. Znamo da nas prate i mladje generacije i da treba da budemo što bolji uzori,“ izjavio je Andrija, a sa njim se slaže i  Anna.

„Zaista nikada nisam pušila ni cigarete, ni nargilu. Da to nije tako, ne bih ovo ni promovisala i stvarno treba da stigne svest ljudima da cigarete i bilo šta što je slično tome šteti. Mislim da neki roditelji stvarno mogu da budu ponosni na tu pesmu. Evo, moja mama, koja je pušač, je zaista jako ponosna što sam uradila ovu pesmu, ali nadam se da će posle ove pesme čak i ona prestati da puši,“ rekla je youtuberka.

Poslušajte numeru u nastavku.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.