Američki DJ na udaru nakon rasističkog videa upućenom BLACKPINK-u i lažnog izvinjenja

Sofia Valentini, američki DJ, našla se na uradu brojnih fanova BLACKPINK-a, nakon što je objavila rastistički video u kojem, slušajući hit Kill This Love rukama zateže kožu u predelu očiju imitirajući istočne Azijate. Iako su je mnogi osudili zbog ovog poteza, Sofia je samo pogoršala stvari javnim izvinjenjem.

Naime, ona je na svom Instagramu objavila poruku ‘izvinjenja’ u kojoj piše:

Žao mi je što nisam stavila mnogo šminke kako bih izgledala slađe, žao mi je što sam koristila viljušku umesto štapića dok sam jela nudle i žao mi je što nisam stavila više začina i ulja na njih.

Ona potom dodaje:

Žao mi je zbog svega ovoga i žao mi je ako sam nekoga povredila, ali garantujem vam da moje nudle nisu bile suve i da moje grudi nisu male. Sledeći put ću snimiti video sa kineskim knedlama i on će biti mnogo bolji.

Takođe sam dodala dodatne zvuke i napravila remix koji zvuči bolje od originala, pa se izvinjavam fanovima BLACKPINK-a. Hvala vam na reakciji i žao mi je što ne znam kako da se obrišem niti kako da se ubijem.

Njeno izvinjenje je izazvalo burnu reakciju javnosti, pa se među komentarima mogu pročitati izjave poput: ‘’Ovo ni ne zvuči kao izvinjenje. Zvuči jako sarkastično i veoma rasističko. Čak nije ni smešno, već si samo bezobrasna i nepristojna’’.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.