in

Addison Rae: Nadam se da ću se venčati već sledeće godine

„Ja sam beznadežni romantik.“

Addison Rae gostovala je u YouTube emisiji Hailey Bieber, u kojoj je govorila o ljubavi, vezama ali i svojoj budućnosti.

Tokom epizode, Hailey je pitala Addison gde se vidi za deset godina.

„Nadam se da ću glumiti u još mnogo filmova, koji će doći nakon filma Ona je ta,“ rekla je mlada TikTokerka, koja će glumački debi imati u rimejku popularne tinejdžerske komedije.

Hailey ju je zatim pitala da li se vidi u braku ili joj nije stalo do toga, a ona je odgovorila: „Ne, volim ljubav. Ja sam beznadežni romantik, pa se nadam da ću biti udata. Nadam se da ću se venčati već sledeće godine. „

Neposredno pre toga, devojke su razgovarale o tome što su njihove veze u žiži javnosti, a Addison je otkrila šta je naučila iz veze sa Brycom Hallom.

„Nikad nisam htela da delim detalje o bilo čemu“, rekla je. „Delimično zbog toga što je toliko očiju bilo uprto u mene i Bryca. Bilo mi je teško da shvatim da ljude interesuje naš odnos i da su zabrinuti zbog onoga što se dešava između nas.“

„Mislim da je lekcija koju sam naučila iz toga jeste da krug prijatelja treba da bude mali, a vaše borbe privatne, da znate, intimne stvari čuvaš za sebe i da se poštujete“, dodala je Addison.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *