Fanovi u šoku: The Weeknd objavio fotografiju RM-a iz BTS-a

BTS je proveo neverovatnu nedelju u Americi, kada su se konačno adekvatno predstavili Američkoj/svetskoj publici, ali i drugim velikim zvezdama. Mnoge zvezde su izrazile želju da ih upoznaju ili da sarađuju sa njima, uključujući i Nialla Horana, Nicka Jonasa i Zedda, ali prava pometnja je nastala kada je i jedan od najpopularnijih pevača današnjice The Weeknd obratio pažnju na njih.

Naime, The Weeknd danas oglasio na Instagramu i to samo kako bi objavio fotografiju lidera BTS-a, RM-a. Kako fotku nije pratio nikakav tekst, pa ne znamo tačno o čemu je Abel mislio dok ju je objavljivao, internetom su momentalno preovladali fanovi koji su se ponadali saradnjom The Weeknda i BTS-a ili možda samo The Weeknda i Namjoona.

Međutim, iako ne želimo odmah da odbacimo mogućnost o potencijalnoj saradnji (jer nada ipak umire poslednja), pre bismo rekli da je Abel objavio Namjoonovu fotografiju zbog njegovog outfita. Ako pažljivo pogledate fotku, primetićete da lider BTS-a nosi The Weekndovu jaknu iz XO kolekcije koju je uradio u saradnji sa Pumom.

No, kako znamo da se slavni pevač nedavno vratio u studio gde radi na novim pesmama, i kako smo sigurni da traži inspiraciju na raznim mestima, nastavićemo da se nadamo da mu je sinula sjajna ideja o novoj pesmi kada je video Namjoona u njegovoj jakni.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.