Glasina nedelje: Katy Perry zabranila takmičarima ‘American Idola’ da pevaju pesme Taylor Swift

Da li će javnost i mediji ikada zaboraviti na svađu između Katy Perry i Taylor Swift? Čini se da je odgovor na to pitanje jedno veliko NE. Rasprava ove dve pevačice je toliko zaintrigirala čitav svet, da mediji i fanovi često izmišljaju činjenice kako bi dolili ulje na vatru. Tako se nedavno na internetu pojavila i glasina da je Katy zabranila takmičarima American Idola da pevaju pesme njene suparnice.

Naime, ako još uvek niste upućeni, Katy je članica žirija nove sezone American Idola. Znate već kako takmičenje funkcioniše – potencijalne zvezde se prijave na audiciju, gde pred žirijem pevaju pesmu za koju smatraju da im najbolje leži. Međutim, kako su preneli pojedini portali, sve takmičare koji su planirali da pevaju hitove Taylor Swift čeka veliko razočaranje, i to zato što je Katy zabranila sve njene pesme. ‘Dobro obavešteni izvor’ je izjavio:

“Katy ne želi Taylorine pesme u sobi za žirije. Ona želi da takmičenje bude fokusirano na potragu za novm talentima, a ne njene svađe sa Taylor. Ako neko nastupa sa Taylorinom pesmom, onda će svi pratiti Katynu reakciju, a ne takmičara“

Ok, priznajemo, to ima smisla. Međutim, ovo ne bi bila rublika Glasina nedlje, da je u pitanju potvrđena vest. Štaviše, producent takmičenja je demantovao ove priče, dodajući da Katy nije imala nikakav zahtev i da važi za pravog anđela među ekipom.

Izgled da je ovo samo još jedan dokaz da ne treba verovati SVEMU što piše na internetu.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.