The Originals: Ove nedelje se vraćaju likovi koje dugo nismo videli (VIDEO)

(foto: The CW)

Ovog petka nas očekuje neverovatna epizoda The Originalsa, jer ćemo ponovo videti likove koje nismo jako dugo – Alarica i Davinu.

U prošloj epizodi Freya je napravila korak više u rešavanju Hallow misterije. Saznala je da, ako želi da uništi Hallow, treba joj komad skeleta koju čuva familija vukodlaka koja se zove Apsi. Malo je istraživala i saznala da je poslednji vukodlak iz te familije poginuo u čudnim okolnostima pre par godina. Okrenula je ekran ka Elijahi i pokazala na Tylera Lockwooda. To je bilo sasvim dovoljno da Elijaha ukapira gde se nalazi taj komad skeleta – u Mystic Fallsu.

(foto: Screenshot)

Tu na scenu stupa Alaric, za kojeg je već najavljeno da će se pojaviti u osmoj epizodi ove sezone, kako bi ‘Originalnoj porodici doneo magičan objekat’. Zanima nas da li će otkriti šta se sve pre par godina desilo u Mystic Fallsu, i naravno, kako će Klaus reagovati kada sazna da je njegov stari prijatelj Stefan Salvatore poginuo.

(foto: The CW)

U ovoj epizodi Vincet je još jednom uspostavio vezu sa Davinom, kako bi im pomogla da se suprostave Hallowu, a u trejleru za narednu epizodu konačno ponovo vidimo i glumicu Daniellu Campbell.

(foto: The CW)

Sve u svemu, očekuje nas neverovatna avantura koju ne smemo propustiti. A do tada pogledajte trejler za sledeću epizodu:

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.