Fanovi lude zbog ove fotografije Lucy Hale

(foto: Instagram)

Pažnja!!! Spoiler Alrt. Ako niste odgledali sve epizode Pretty Little Liarsa, savetujemo vas da ne nastavite sa čitanjem ovog teksta.

Još od početka serije, Aria i Ezra su postali jedan od naših omiljenih parova sa malih ekrana. Jedva smo čekali da se Ezria konačno venča, a u poslednjoj emitovanoj epizodi smo saznali da će nam se želja ispuniti, kada je najlepši profesor engleskog ikada zaprosio svoju dragu. Međutim, to nije dugo trajalo.

 

via GIPHY

Ako ste odgledali desetu epizodu u sedmoj sezoni, onda znate da je Ezra ipak pronašao svoju bivšu verenicu za koju je dugo smatrao da je mrtva (iskreno, niko se nije puno iznenadio zbog toga jer je vraćanje iz mrtvih kao dobar dan kada je u pitanju PLL). Fanovi su se momentalno razočarali, jer nisu znali da li će do venčanja između Arie i Ezre ipak doći. A onda se desilo ovo:

Ian Harding je na svom Instagram nalogu postavio fotografiju koleginice Lucy Hale. Fotka na prvi pogled deluje veoma nevino. Glumica pozira nasmejana u velikom duksu. Ali ako bolje pogledate primetićete da se ispod crvenog duksa krije venčanica, a da na glavi ima ukras koji jako podseća na veo. Fanovi su momentalno poludeli jer je to odličan dokaz da će venčanja ipak biti. Ezra i Aria će reći sudbonosno da, baš kao što smo to i maštali poslednjih sedam godina.

Sada možete da odahnete ljudi!

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.