Shawn Mendes: ‘Dosadilo mi je da uvek budem ‘dobar dečko“

Shawn Mendes krasi naslovnicu novog izdanja OBS magazina, koji ga je proglasio princom popa. Mladi pevač je za ovaj list dao zanimljivi intervjuu, u kojem je između ostalog otkrio i da mu je dosadilo da uvek bude ‘dobar dečko’.

Naime, iako je postao planetarna zvezda, Shawn je uspeo da očuva imidž dobrog dečka, time što se drži što dalje od skandala. A kada su ga pitali da li mu nekada dosadi ta slika koju je javnost stekla o njemu, on je odgovorio:

Da, dosadilo mi je. Zvuči glupo – biti dobra osoba je nešto najbolje na svetu – ali da, ja imam 20 godina pa samo želim da se zabavljam. Ne želim ceo život da živim misleći: ‘Ne mogu to da radim jer me svi znaju kao Princa na belom konju’. Čim ti neko udene neki imidž, više ne želiš da budeš ta osoba.

Shawn nije odgovarao na pitanja samo novinarima, već je imao i malu Q&A sesiju pre svog koncerta sa svojim fanovima, kojima je otkrio da će uskoro biti i nove muzike. Kada su ga pitali da li je radio na novoj muzici, Shawn je misteriozno odgovorio:

Hmmmmm… Saznaćete uskoro.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.