The Weeknd i Bella Hadid uhvaćeni kako se ljube na filmskom festivalu u Kanu

Prošlog meseca je izbila vest da su se The Weeknd i Bella Hadid pomrili nakon što su pojedini izvori izjavili da su ih videli zajedno na muzičkom festivalu. Manekenka je brzo demantovala ove glasine, uz objašnjenje da devojka sa kojom je Abel bio nije ona. Međutim, ovog puta smo dobili i fotografiju kao dokaz, tako da moći tako lako da demantuju ovu situaciju.

Iako potvrda da su obnovili svoju vezu i dalje ne postoji, sigurno je da su se popularni pevač i njegova bivša devojka ponovo zbližili na filmskom festivalu u Kanu. Par je uhvaćen dok su razmenjivali poljubac, a fotografija je potom brzo obišla sve društvene mreže, ostavljajući fanove u nedoumici da li su njih dvoje ponovo u vezi.

Izvori kažu i da je par celu noć proveo na jednoj žurci, a odvojili su se samo jednom kada je Bella ustala kako bi igrala sa društvom na bini kod DJ-a. Zanimljivo je i to što je The Weeknd objavio fotografiju dve devojke na Insta Storyju, tako da im se ne vide face. Pitanje je da li je jedna od njih upravo Bella?

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.