V iz BTS-a rasplakao fanove dirljivom pričom i naučio ih kako da oproste nasilnicima

Vršnjačko nasilje dolazi u raznim oblicima sa raznih strana, a često nas najviše zaboli nasilje koje nad nama vrše naši najbolji prijatelji. To je potvrdio i Taehyung, poznatiji kao V iz BTS-a, kada je ispričao svoju traumatičnu priču iz detinjstva.

Naime, Tae je pričao sa fanom koji je tužan jer ima osećaj da se njena najbolja drugarica udavaljava od kada je počela da se druži sa popularnom ekipom. Kako bi utešio devojku, popularni pevač joj je priznao da se i njemu to isto desilo u osnovnoj školi.

“Moj prijatelj je bio odličan u školi i odičan u sportu. Bio je odličan u svemu, dok sam ja bio samo prosečan. Bili smo jako bliski, ali onda sam primetio da je počeo da se ponaša kao da je mnogo bolji i važniji od mene. Ali i pored toga smo nastavili da se družimo. Kada mu je bio rođendan, svima je rekao da će praviti žurku i tražio da mu svi donesemo poklon koji je tada bio jako popularan. Kupio sam mu poklon koji je tražio i otišao kod njega kući. Tada sam shvatio da je namerno svima rekao gde će se održati žurka osim meni. Nisam znao gde treba da odem, pa sam čekao ispred njegove kuće tri sata“, započeo je svoju priču V.

Pevač je potom objasnio da je konačno stupio u kontakt sa tim drugom, koji je popustio i rekao mu gde treba da ode.

“Otišao sam tamo i dao mu poklon. Onda sam mu rekao: ‘Vreme je da odem kući, tako da ću odmah krenuti’. Sećam se da sam plakao dok sam pešačio kući“, ispričao je Tae i uspeo da rasplače ceo fandom.

Tae je posle saznao da se njegov drug tako ponašao prema njemu jer se V odlično slagao sa svima u društvu, a on je bio ljubomoran. Pevač dodaje i da mu se taj drug iskreno izvinio posle par godina, a na njega je naleteo i nakon što je postao poznat.

“Tada sam ga častio šoljicom kafe“, rekao je Tae za kraj.

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.