8 saveta kako stvarno da nateraš simpatiju da joj se svidiš

Prosto i jednostavno, niko nije sav svoj u blizini simpatije. Teško je biti opušten i samouveren, kada se konstantno trudiš da se pokažeš u najboljem svetlu. Danas ćemo pisati o savetima koje svako treba da posluša, ukoliko želi da osvoji srce svoje simpatije.

1.Skreni pažnju na sebe

Phineas And Ferb GIF - Find & Share on GIPHY

Da, ovo može biti veoma teško, ali ponekad je potrebno da napraviš prvi korak i skreneš pažnju na sebe. Ne možeš očekivati da ti simpatija čita misli i sam skapira da si zaljubljen/a. Možda i one dele ista osećanja. ne čekaj godinama na suptilne poglede i susrete, preuzmi inicijativu!

2. Provodi vreme sa simpatijom

Možda zvuči krajnje očigledno, ali trebalo bi da budeš u njegovoj/njenoj blizini da bi te primetili i upoznali te. Sedi sa simpatijom za vreme odmora, ili pitaj da se zajedno vraćate kući. Bonus kod ovog jedan-na-jedan viđanja je što možete da otkrijete ista interesovanja i ostvarite dublju konekciju, i u krajnjem slučaju –  medjusobnu privlačnost.

3. Saznaj šta ih interesuje

Kao i svi, voliš da pričaš o sebi i tome šta se desilo na velikom odmoru, ali to je greška. Trebalo bi da slušaš svoju simpatiju, saznaješ stvari koje voli, njegove hobije i skrivena interesovanja, ali i da govoriš o svojim, tako se stvara bliskost. Plus, kad neko priča o nečemu šta voli i šta ga inspiriše, postaje veseo i srećan.

4. Eye contact

„Oči nikad ne lažu“ Pametno je izjavio Tony Montana, a mi imamo isti savet. Ukoliko ti se sviđa neko, gledaj ga u oči tokom celog razgovora.(naravno, trepći)

Ukoliko jedete, svakako da ćete smanjiti gledanje, ali više mislimo na gledanje u telefon tokom razgovora, zbog čega možeš čak delovati i nezainteresovano i odbojno,a to niko ne želi. Pritom, gledanjem pravo u oči pokazaćeš samopouzdanje i s tim – postaješ atraktivniji/a sagovorniku.

5.Budi ti – ne menjaj svoju ličnost

Looking Good Comedy Central GIF by Drunk History - Find & Share on GIPHY

Najčešći, ali ujedno i najtačniji savet od svih – Nemoj se menjati ni zbog koga. Pokaži se u pravom svetlu, sa svim svojim vrlinama i manama, nemoj igrati igrice i glumiti nešto što nisu. Igrice su za kompjuter, ne za vezu, a ti to želiš. Ukoliko se foliraš, a njima se dopadneosoba koju izigravaš – ta veza je osudjena na propast, jer to nisi ti,a to će izaći na videlo.  Mora da voli tebe, a ne iskrivljenu verziju tebe.

6. Ne pričaj o bivšima

O bivšima sve najbolje, ali oni ne treba da imaju ikakvu važnost u tvojoj novoj vezi, niti treba da zanimaju tvoju simpatiju. Svi volimo da se predstavimo kao srcelomci i kako ljudi jure za nama, ali da otkrijemo jednu tajnu – Time ćeš delovati kao da i dalje nisi preboleo/la tu osobu. O tome možete pričati kad udjete u vezu i steknete odredjenu bliskost, a ne samom početku, kad ima toliko lepšim tema za razgovor i upoznavanje.

7. Komplimenti su neophodni

You Look Really Pretty Mean Girls GIF - Find & Share on GIPHY

Nema ništa loše u tome da kažeš nešto lepo, kako ti se svidjaju njegove/njene oči, smisao za humor, stil oblačenja ili pamet. Nije tajna da svi vole komplimente, pogotovo ako su od srca. Osetiće se posebno, a to je put do njihovog srca.

8. Nikad ne zaboravi koliko vrediš

Simpatije dođu i prođu – ti sam/a sebi ostaješ. Vrediš i toga budi svesna. To što imaš simpatiju ne znači da si manje jak/a – podseti sebe koliko vrediš i shvati – Imam sve ono što treba, zašto se ne bih dopala njemu/njoj? Zato sredi se, upali to samopouzdanje u sebi, i pitaj simpatiju šta radi za vikend.

You Like Me Lets Go GIF - Find & Share on GIPHY

E-mail je možda passe, ali o našim pričama možeš da pričaš i na TikToku. Prijavi se.

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website.

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.